Writeaholic.nl

DSC_5925

Blogtraining voor professionals (Next Level)

Deze praktische blogtraining is speciaal ontwikkeld voor professionals. Voor inhoudelijke experts die hun blogskills naar een hoger niveau willen tillen. Mensen met de nodige ervaring op het gebied van schrijven (en eventueel met bloggen). Denk aan collega’s van communicatiebureaus, marketing agencies of reclamebureaus. 
Maar ook redactiemedewerkers of collega’s van de afdeling Communicatie of Marketing. Deze training helpt iedere deelnemer om het bloggen voor de organisatie strategischer en efficiënter aan te pakken. Kortom: dit is een blogtraining voor gevorderden!
DSC_5925

Wat leer je in deze training?

Tijdens deze blogworkshop voor gevorderden gaan we in één dagdeel aan de slag met het ontwikkelen van een persoonlijke, zakelijke blogstrategie voor iedere deelnemer. Verder leer je:

 • hoe je strategisch blogt voor meer bezoekers & meer leads
 • hoe je van bloglezers nieuwe klanten maakt
 • wat je vooral niet moet doen bij zakelijk bloggen en waarom
 • over welk onderwerp jij het beste kunt bloggen (je niche)
 • hoe je supersnel kansrijke ideeën voor nieuwe blogs bedenkt
 • hoe je een inhoudelijke kennisblog schrijft van kop tot staart
 • hoe je je blogs optimaliseert voor een zoekvraag
 • hoe je veel sneller en efficiënter blogt
 • hoe je dankzij content mapping slimme posts voor social media maakt

Extra modules

Behoefte aan nog meer kennis? Ik breid de standaardworkshop natuurlijk graag voor je uit! Bijvoorbeeld met:

 • De laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van zakelijk bloggen
 • Ghostwriting en redactie: andere collega’s begeleiden bij bloggen
 • Contentplanning & time-management
 • Een contentbrainstorm voor de organisatie
 • Creatief & pakkend schrijven
 • Coachingsmodule: feedbackgesprekken & persoonlijke
  rapporten met next steps voor alle deelnemers

Heb je nog een ander topic in gedachten? Laat het me weten! Dan maken we samen een workshop op maat voor jouw team.

Foto 97

Wat kost deze blogworkshop?

Een standaard training zakelijk bloggen voor professionals neemt minimaal één dagdeel in beslag en is mogelijk vanaf €899,- exclusief btw en reiskoten voor een groep van maximaal 8 deelnemers. Natuurlijk kunnen we de workshop uitbreiden tot een een complete dag. En zelfs tot een volledig trainingsprogramma met huiswerkopdrachten, coachingsgesprekken en feedbacksessies. Neem voor meer informatie of een offerte contact met me op!

Blogworkshop voor beginners?

Deze next level workshop is bedoeld voor mensen die al wat schrijf- en blogervaring hebben. Ben je op zoek naar een workshop bloggen voor medewerkers zonder communicatie-achtergrond en misschien wat minder ervaring? Ook die kan ik voor je verzorgen! Hier vind je meer informatie over de basisworkshop Zakelijk Bloggen.

Foto 77

Ervaringen van klanten

"De workshop is interessant, duidelijk en verhelderend. Het is een combinatie van presentatie en hands-on opdrachten die je direct kan toepassen in de praktijk. Het is duidelijk dat Saskia dit doet vanuit haar grote passie voor schrijven, wat een fijne energie! Ze denkt met je mee en geeft geweldige tips. Met de handvatten die we hebben meegekregen kunnen wij nu verder oefenen op de juiste manier. Het was voor ons heel waardevol!"
"Aan 10 kritische communicatieadviseurs ‘Zakelijk bloggen’ doceren, Saskia draaide haar hand er niet voor om. Ze deelde gestructureerd en met humor haar kennis, keek constructief kritisch mee met wat we van de opdrachten maakten en had antwoord op al onze vragen. We zijn er nu klaar voor om onze blogs een stap verder te brengen."
"Wat een inspirerende blogtraining! Het was een mooie combinatie van denken vanuit de klant en schrijven vanuit je eigen drijfveren. We gaan er snel mee aan de slag."

15 jaar

blogervaring

2000+

blogs & whitepapers

50+

workshops

Alvast wat bloginspiratie opdoen?

Toe aan een eerste inspiratieboost? In mijn gratis ebook over zakelijk bloggen vind je maar liefst 40+ pagina’s aan tips, tricks voor zakelijk bloggen. Hebben? Schrijf je in voor de maandelijkse blogmail, en je krijgt ‘m direct in je mailbox. Hieronder vind je verder een kleine selectie van de vele artikelen over zakelijk bloggen die ik heb geschreven:

Neem contact op

Stuur me een mailtje op saskia@writeaholic.nl of vul het contactformulier in!

Elke maand gratis blogtips?

Schrijf je in voor de blogmail van Writeaholic en ontvang direct het gratis ebook '25 tips voor Zakelijk Bloggen' in je mailbox.