Writeaholic.nl

Coaching & Advies

voor ondernemers en experts

Wil je meer bezoekers op je site en lezers omzetten in klanten? Jezelf en je bedrijf meer laten opvallen? Beter worden in bloggen of je teksten naar een hoger niveau tillen? Het maakt niet uit of je zelf met een contentvraagstuk zit of een coach zoekt voor je (één van je) collega’s. Ik help je heel graag verder!

blog vierkant

Eén-op-één coaching

Wil je zichtbaarder zijn als ondernemer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je geen idee waar of waarover je het beste kunt ‘praten’ online? Wil je beter leren schrijven en bloggen voor je eigen bedrijf? Lukt het je maar niet om gevonden te worden via de zoekmachine? Of om van je bloglezers en Instagramvolgers betalende klanten te maken? Wat je vraag ook is, I’m here to help.

Sparringssessie IN eindhoven
Eén-op-één de diepte in? Dat kan tijdens een sparringsessie. Zo'n sessie duurt 2 uur en vindt plaats in Eindhoven. Vooraf vul je een uitgebreide vragenlijst in. Tijdens de sparringssessie help ik je keuzes maken, focus vinden en geef ik antwoord op je inhoudelijke vragen over bloggen, schrijven, Instagram of contentmarketing. Na afloop ontvang je een samenvatting van mij + een rapport met jouw next steps. Meer weten? Neem contact met me op!

INVESTERING: €289,- ex BTW (inclusief koffie & thee)
ÉÉn-op-één Blogworkshop
Wil je de workshop 'Bloggen voor je Bedrijf' liever in je eentje volgen?Dat kan! Bij mij op kantoor in Eindhoven bespreken we in 5 uur alle theorie en ga je individueel - onder mijn begeleiding - aan de slag. We stippelen samen jouw zakelijke blogstrategie uit, je maakt een schrijfplan en werkt aan diverse schrijfoefeningen. Tussendoor genieten we van een lekkere lunch op Strijp-S. En natuurlijk kun je mij al je blog- en contentvragen stellen. Klinkt dat interessant? Neem dan zeker even contact met me op!

INVESTERING: vanaf €350,- ex BTW (inclusief lunch)
Persoonlijk programma
Nog een stapje verder? Ik stel graag een persoonlijk programma op maat voor je samen aan de hand van jouw leervragen en wensen. Gedurende twee tot drie maanden gaan we intensief aan de slag met het ontwikkelen van een contentstrategie, het verbeteren van je blog- en schrijfskills en/of het vergroten van jouw zichtbaarheid als ondernemer.

INVESTERING: vanaf 649,- ex BTW
roan-lavery-709744-unsplash

Saskia de Laat

Blogtrainer & Contentcoach

Mijn visie op contentmarketing? Het draait allemaal om kwaliteit. Je hoeft heus niet elke week te bloggen. En ook niet elke dag te posten op Instagram. Als de content die je wel publiceert maar súper waardevol is voor de mensen die je wil bereiken.

Contentmarketing betekent voor mij: de juiste mensen naar je toe trekken en vast houden door op een strategische manier kennis, inzicht & inspiratie te delen. Met goede zakelijke content help je jouw lezer écht op weg. Je geeft waardevolle antwoorden op vragen waar jouw doelgroep mee worstelt. 

Natuurlijk vertel je niet alleen wat je weet en wat je kunt, maar laat je ook zien wie je bent en wat je bezighoudt. Hoe jij tegen jouw vak aan kijkt. En dat allemaal op jouw unieke manier. Wil je meer weten over mij? Hier lees je mijn verhaal

Ik wil juist graag meer weten over jou! Wie ben jij? Waar ben jij goed in? Waar weet jij álles van? Waar worstel je mee op het gebied van schrijven, content marketing of bloggen? Ik help je graag om jouw stem en jouw niche te vinden. Stuur me even een mailtje, dan plannen we een telefonische kennismaking in. 

Neem contact op

Stuur me een mailtje op saskia@writeaholic.nl of vul het contactformulier in!

Elke maand gratis blogtips?

Schrijf je in voor de blogmail van Writeaholic en ontvang direct het gratis ebook '25 tips voor Zakelijk Bloggen' in je mailbox.