Writeaholic.nl

Content- & blogcoaching

voor ondernemers, experts & bloggers

Heb je een eigen blog en wil je sparren over je contentstrategie? Wil je zichtbaarder worden als ondernemer? Weet je niet waar of waarover je het beste kunt ‘praten’ online? Wil je beter leren schrijven en bloggen voor je eigen bedrijf? Lukt het je maar niet om van je websitebezoekers en Instagramvolgers betalende klanten te maken? Wat je content-vraagstuk ook is, I’m here to help!

blog vierkant

Eén-op-één coaching

Het grootste voordeel van één-op-één coaching? Alle aandacht gaat naar jou en jouw vraagstuk! Je kunt me al je vragen stellen. Alles wat we doen, is er op gericht om jou verder te helpen. Samen ontwikkelen we bijvoorbeeld een contentstrategie voor jouw bedrijf of blog. Of we bedenken content, maken een planning, oefenen met schrijven. Net waar jíj behoefte aan hebt. Een greep uit de mogelijkheden: 

FEEDBACK OP JE BLOGs
Begin je met (zakelijk) bloggen en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Of blog je al een tijdje en wil je weten of je op de goede weg bent? Boek dan een feedbacksessie! Hoe dat in z'n werk gaat? Je stuurt jouw blog naar mij en krijgt een uitgebreid rapport met feedback over de inhoud, structuur & opbouw, titel & tussenkopjes, zinsbouw, spelling en vormgeving. Daarna bellen of skypen we een uurtje om alles te bespreken. Nog vragen? Die kun je altijd stellen!

INVESTERING: €159,- ex BTW
Sparren met Sas
Eén-op-één de diepte in? Dat kan tijdens een sparringsessie. Deze sessie duurt 2 uur en vindt plaats in Eindhoven. Vooraf vul je een uitgebreide vragenlijst in. Tijdens de sparringssessie help ik je keuzes maken, focus vinden en geef ik antwoord op je inhoudelijke vragen over bloggen, schrijven, social media of contentmarketing. Na afloop ontvang je een samenvatting van mij + een rapport met jouw next steps. Meer weten? Neem contact met me op!

INVESTERING: €229,- ex BTW (inclusief koffie & thee)
ContentBrainstorm
Wat is jouw 'niche'? Waarover ga je bloggen? Wat voor content kun je het beste delen op welk sociaal kanaal? Welke beelden gebruik je daarbij? Tijdens de contentbrainstorm komen we daar samen achter! Deze brainstormsessie duurt vier uur. Na afloop ontvang je een document met een samenvatting van alles wat we bedacht hebben. Als je wil, help ik je ook een complete contentstrategie opzetten.

INVESTERING: vanaf €349,- ex BTW (inclusief koffie, thee & lunch)
ÉÉn-op-één Blogworkshop
Wil je mijn workshop 'Bloggen voor je Bedrijf' in je eentje volgen? Dat kan! Bij mij in Eindhoven bespreken we in 5 uur alle theorie en ga je individueel aan de slag. We stippelen samen jouw zakelijke blogstrategie uit, je maakt een schrijfplan voor je volgende blog en werkt aan diverse schrijfoefeningen. Tussendoor genieten we van een lekkere lunch. En natuurlijk kun je mij al je blog- en contentvragen stellen. Klinkt dat interessant? Neem dan zeker even contact met me op!

INVESTERING: vanaf €349,- ex BTW (inclusief koffie, thee & lunch)
Persoonlijk programma
Nog een stapje verder? Ik stel graag een persoonlijk programma op maat voor je samen aan de hand van jouw leervragen en wensen. Gedurende twee tot drie maanden gaan we intensief aan de slag met het ontwikkelen van een contentstrategie, het verbeteren van je blog- en schrijfskills en/of het vergroten van jouw zichtbaarheid als ondernemer. Op basis van jouw behoefte plannen we diverse trainingen, sparringsessies en coachmomenten in.

INVESTERING: vanaf €749,- ex BTW

Ervaringen

Saskia heb ik leren kennen via Christmaholic. Zelf heb ik een bloemenzaak en we hebben samen DIY's gemaakt voor haar blog. Ze heeft ook teksten voor me geschreven, waar ik nog altijd erg blij mee ben! Maar het belangrijkste: elke keer als ik Saskia gesproken heb, ben ik weer geïnspireerd. Ze heeft zulke goede ideeën en weet zo goed hoe je je online het beste kunt profileren. Ze weet altijd weer (verbeter)tips te geven waar ik zelf niet aan gedacht heb. Hierdoor heb ik altijd weer zin om mezelf uit te dagen. Met 11 jaar een eigen zaak is dat heel fijn en af en toe ook echt nodig: even een pepertje... om daarna weer vol aan de slag te gaan!
Marieke Verhees
Eigenaar Bloemmarie
"Mijn één-op-één workshop zakelijk bloggen was erg leerzaam. Niet alleen hielp de theorie mij meer inzicht in het bloggen te krijgen, we gingen ook meteen aan de slag met deze theorie. Het voordeel van de één-op-één workshop is dat ik de gelegenheid had om alle vragen die in mij opkwamen direct aan Saskia te stellen. Hierdoor waren we bezig met onderwerpen die ook écht relevant voor mij waren."
Emilie Diephuis
Bedrijfsadviseur
"De één-op-één zakelijke blogworkshop door Saskia was heel waardevol! Ik kan nu zelf (goede) blogs schrijven. Door een uitgebreid programma te doorlopen, belicht Saskia diverse onderdelen en stijlen van het bloggen. Daardoor krijg je een volledig overzicht van wat er bij bloggen komt kijken. Ik heb door het enthousiasme van Saskia en haar kennis veel inspiratie gekregen om aan de slag te gaan met mijn eerste blogs."
Lisa Hendriks-van der Vlist
Bedrijfsadviseur
"Na het volgen van de workshop 'Bloggen voor je Bedrijf' heb ik nog een feedbackrapport en persoonlijk coachingsgesprek gehad met Saskia via de telefoon. Erg verrast was ik met het feedbackrapport over mijn blog. Daarin stonden zowel goede punten als verbeterpunten en vele nuttige tips over het verbeteren van mijn blog. Het feedbackgesprek was informeel en nuttig (en Saskia is heel gezellig). We hebben in een korte tijd een hoop zaken besproken die me zowel verder helpen in het schrijven als in het bloggen algemeen. Kortom: heel erg tevreden!"
Melissa Buijens
Online ondernemer
"Wil je na de workshop 'Bloggen voor je Bedrijf' echt doorpakken? Meld je dan ook zeker aan voor het individuele feedbackgesprek met Saskia. Het gesprek voelt als een waardering voor je werk. De opbouwende feedback houdt je scherp. Het fijne is dat er geen druk is. Je past de tips toe op de manier die voor jou goed voelt. Het op maat gemaakte feedbackrapport kun je later nog eens teruglezen. Ik werk nu met meer zelfvertrouwen en nog meer plezier aan mijn blogs!"
Danae Bodewes
Onderzoeker

Saskia de Laat

Blogtrainer & Contentcoach

Mijn visie op contentmarketing? Het draait allemaal om kwaliteit. Je hoeft heus niet elke week te bloggen. En ook niet elke dag te posten op Instagram. Als de content die je wel publiceert maar súper waardevol is voor de mensen die je wil bereiken. En als je vooral jezelf laat zien.

Contentmarketing betekent voor mij: de juiste mensen naar je toe trekken en vast houden door op een strategische manier kennis, inzicht en inspiratie te delen. Met goede zakelijke content help je jouw lezer écht op weg. Je geeft waardevolle antwoorden op vragen waar jouw doelgroep mee worstelt. 

Natuurlijk vertel je niet alleen wat je weet en wat je kunt, maar laat je ook zien wie je bent en wat je bezighoudt. Hoe jij tegen jouw vak aan kijkt. En ja, ook wat je in je privéleven doet. Het complete plaatje, allemaal op jouw unieke manier. 

Wil je meer weten over mij? Hier lees je mijn verhaal. Maar ik wil juist meer weten over jou! Wie ben jij? Waar ben jij goed in? Waar weet jij álles van? Waar worstel je mee op het gebied van schrijven, contentmarketing of bloggen? Ik help je graag om jouw stem en jouw niche te vinden. Stuur me even een mailtje, dan plannen we een telefonische kennismaking in. 

Neem contact op

Stuur me een mailtje op saskia@writeaholic.nl of vul het contactformulier in!

Elke maand gratis blogtips?

Schrijf je in voor de blogmail van Writeaholic en ontvang direct het gratis ebook '25 tips voor Zakelijk Bloggen' in je mailbox.