Writeaholic.nl

Foto 91

Informatieve teksten

Blogs, whitepapers & klantcases

Als tekstschrijver en ghostwriter werk ik vanuit Eindhoven voor diverse opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. Ben je op zoek naar iemand die informatieve & educatieve teksten – zoals blogs, whitepapers, (mini) ebooks of klantcases – voor je kan schrijven?
Ik help je graag!

Wat doet een informatief tekstschrijver?

Er zijn verschillende soorten tekstschrijvers. Sommigen zijn gespecialiseerd in het schrijven van commerciële teksten. Voor online campagnes, brochures en flyers bijvoorbeeld. Andere tekstschrijvers zijn heel goed in het vertellen van inspirerende verhalen.

Mijn specialisatie is kennis delen. Ik schrijf en ‘ghostwrite’ informatieve en educatieve teksten voor bedrijven en experts. Denk daarbij aan (zakelijke) blogs, whitepapers, klantcases, nieuwsberichten en ebooks. Centraal in al mijn teksten staat de focus op het delen van kennis, nieuwe inzichten en ervaringen uit de praktijk. Kortom: ik schrijf graag teksten waar jouw lezer iets van leert.

Blogs laten schrijven door een ghostwriter

Zoek je iemand die je kan helpen jouw kennis of die van je collega’s om te zetten in goed leesbare blogartikelen? Ik help je graag. De blogs die ik schrijf, worden vaak op online platforms of in vakbladen onder de naam van de expert die ik interview gepubliceerd. Ghostwriten heet dat. 

Het is natuurlijk wel handig als je als tekstschrijver een beetje op niveau kunt meepraten tijdens zo’n interview. Gelukkig heb ik de nodige kennis over IT, technologie, marketing, het onderwijs en de zorg. Bovendien pak ik een nieuw onderwerp snel op. Meer weten over blogs laten schrijven? Ik vertel je er hier alles over!

Whitepaper of (mini) ebook laten schrijven

Heb je veel te vertellen? Dan is een whitepaper of een (mini) ebook erg interessant! Vooral als je op zoek bent naar kwalitatieve leads is zo’n ‘gratis download’ een zeer waardevolle marketingtool. Ik help je graag om jouw kennis (en die van je collega’s) te ‘vatten’ in een interessant, inhoudelijk en waardevol document. Benieuwd naar de kosten en naar het proces? Hier lees je meer!

Wat voor teksten schrijf ik niet?

Als inhoudelijk tekstschrijver ben ik vooral goed in het schrijven van informatieve teksten. Denk aan blogartikelen, nieuwsberichten, whitepapers, (mini) ebooks en klantcases. Voor de volledigheid: dat betekent dus dat je bij mij helaas niet aan het juiste adres bent wanneer je commerciële of wervende teksten voor je website, flyer of brochure nodig hebt!

Kennismaken?

Wil je sparren, een offerte opvragen of meer weten? Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Onder het genot van een kopje koffie of virtueel via Google Hangout. Net wat jij prettig vindt!

Foto 91