Writeaholic.nl

Workshops & Training

bij jou op locatie (incompany)

Ben je op zoek naar iemand die jouw collega’s, relaties of de bezoekers van je evenement meer kan vertellen over zakelijk bloggen, vloggen of Instagram? Ik bied diverse incompany workshops, trainingen & trajecten aan. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

IMG_3028_picmonkeyed (1)

Workshops

Dit zijn mijn meest geboekte workshops! Training op maat? Dat kan natuurlijk ook. Neem even contact met me op voor de mogelijkheden.

Bloggen (Basis)

Als organisatie kennis delen? Het is een potentiële goudmijn! Maar hoe krijg je iedereen zo ver om te gaan bloggen? Tijdens deze basisworkshop ‘Zakelijk Bloggen’ leren collega’s snel inhoudelijk sterke, vlotte & goed leesbare blogs schrijven. 

Bloggen (Next Level)

Ervaring met bloggen en schrijven? Dan is de Next Level blogtraining wat voor jullie! Deze training is bedoeld voor bedrijven die meer klanten willen werven via de zoekmachine. En die het complete blogproces strategischer willen aanpakken.

Zakelijk Schrijven

E-mails, notulen, briefings, offertes, voorstellen, nieuwsberichten… Als je in een kantooromgeving werkt, schrijf je heel wat af! Tijdens de workshop ‘Zakelijk Schrijven’ leer je 20+ technieken waarmee je elke tekst leesbaarder & effectiever maakt.

Bloggen & Vloggen

In één dag zakelijk leren bloggen én vloggen? Yes, dat kan! Tijdens de training ‘Zakelijk Bloggen & Vloggen’ ontdek je o.a. hoe je een blog- en vlogstrategie opzet, een contentkalender maakt, goede blogs schrijft & sprekende zakelijke video’s maakt. 

Traject op maat

Behoefte aan meer diepgang en intensievere begeleiding? Dan is een uitgebreid traject de beste keuze!

Een blogtraject is altijd maatwerk. Op basis van jullie wensen en leerbehoeftes stel ik een lesplan op. Dat bestaat uit diverse cursusdagen, huiswerkopdrachten, feedbacksessies en coachingsgesprekken. Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Neem contact met me op!

blog vierkant

15 jaar

blogervaring

2000+

blogs & whitepapers

50+

workshops
Foto 77 klein

Ervaringen van klanten

"Aan 10 kritische communicatieadviseurs ‘Zakelijk bloggen’ doceren, Saskia draaide haar hand er niet voor om. Ze deelde gestructureerd en met humor haar kennis, keek constructief kritisch mee met wat we van de opdrachten maakten en had antwoord op al onze vragen. We zijn er nu klaar voor om onze blogs een stap verder te brengen."
"Wat een inspirerende blogtraining! Het was een mooie combinatie van denken vanuit de klant en schrijven vanuit je eigen drijfveren. We gaan er snel mee aan de slag."
"Saskia spreekt uit eigen ervaring. En dat merk je! Ze geeft ook lekker veel praktische tips. Ze voelt goed aan wanneer ze even wat langer stil moet staan bij een bepaald onderwerp. Saskia heeft ons erg geïnspireerd."

Vragen?

Stuur me een mailtje op saskia@writeaholic.nl of vul het contactformulier in!

Elke maand gratis blogtips!

Schrijf je in voor de blogmail van Writeaholic en ontvang direct het gratis ebook '25 tips voor Zakelijk Bloggen' in je mailbox.