Writeaholic.nl

Writeaholic

Saskia de Laat

Foto 94_picmonkeyed

Hi, ik ben Saskia de Laat. Beter bekend als Writeaholic. Met zo’n bedrijfsnaam kun je natuurlijk niet anders dan gék zijn op schrijven. En dat ben ik, guilty as charged. Ik schrijf al zo lang ik me kan herinneren. In 2003 publiceerde ik mijn allereerste blog. Inmiddels ben ik al meer dan tien jaar professioneel blogger en contentspecialist.

Wat ik minstens zo leuk vind als zelf schrijven, is mijn kennis, ervaring & inspiratie met anderen delen. Wil jij beter leren schrijven of bloggen voor je eigen bedrijf of de organisatie waar je werkt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik train of coach je graag. Hieronder lees je wat meer over wie ik ben, wat ik graag doe en wat ik voor jou kan betekenen.

Foto 94_picmonkeyed
Foto 77 klein

Kennis delen

Bloggen & workshops

Waar mijn hart sneller van gaat kloppen? Ik zei het hierboven al: kennis & inspiratie delen! Ik startte mijn carrière op de redactie van Frankwatching. Sinds 2012 heb ik als freelance copywriter honderden blogs, whitepapers, webteksten & klantcases geschreven.  

Blogworkshops & content coaching
Al snel begon ik met het geven van trainingen en workshops. Dit vond ik zó leuk om te doen, dat ik er inmiddels mijn core job van heb gemaakt. Als blogtrainer en content coach help ik ondernemers en experts om zelf betere zakelijke blogs en andere teksten te schrijven.

Ik geef diverse incompany trainingen, workshops & cursussen bij bedrijven op locatie. Een aantal keer per jaar organiseer ik workshops op open inschrijving in Eindhoven, zoals de workshop ‘Bloggen voor je Bedrijf’. Daarnaast coach ik ondernemers individueel met hun vraagstukken rondom online zichtbaarheid, contentmarketing, bloggen en schrijven.

Inhoudelijk tekstschrijver
Op zoek naar een tekstschrijver? Ik schrijf graag inhoudelijke teksten voor je. Denk aan whitepapers, ebooks of een serie informatieve blogs. Hier lees je meer over de mogelijkheden

Kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee? Leuk, doen we! Stuur me een mailtje via mijn contactformulier. Of bel, app, LinkedIn message of Insta DM me even. I’m pretty much everywhere 😉.

15 jaar

blogervaring

1000+

blogs & webteksten

50+

workshops

Saskia de Laat

Writeaholic én Christmaholic

Nog niet genoeg over mij gelezen? Nieuwsgierig aagje ;-). Grapje natuurlijk, ik voel me vereerd! Natuurlijk doe ik nog meer dan alleen werken. In mijn vrije tijd mag ik graag van het Brabantse bourgondische leven genieten. Samen met mijn man Robert. Ik draai mijn hand niet om voor een potje Aziatisch koken. En als het even kan geniet ik van fijne wijnen. Ontspannen doe ik het liefst tijdens een rustige vakantie in een mooie stad of in de weidse natuur.

De laatste drie maanden van het jaar ben ik niet beschikbaar voor opdrachten. Dan ben ik namelijk fulltime bezig met mijn kerstblog Christmaholic. In de drukste maand van het jaar komen daar meer dan 550.000 unieke bezoekers op af. En ja, die blog is eigenlijk ook gewoon werken, ik weet het. Maar ik vind het zó leuk, dat het bijna nooit echt zo aanvoelt. Dat is nu juist het mooie aan van je passie je werk maken. 

Neem contact op

Stuur me een mailtje op saskia@writeaholic.nl of vul het contactformulier in!

Elke maand gratis blogtips?

Schrijf je in voor de blogmail van Writeaholic en ontvang direct het gratis ebook '25 tips voor Zakelijk Bloggen' in je mailbox.