Writeaholic.nl

blog checklist

'Bloggen voor je Bedrijf'

Workshop in Eindhoven

Wat je vakgebied ook is; door je kennis online te delen, groeit je expertstatus! Bovendien weten potentiële klanten je veel beter te vinden. Maar waar ga je over bloggen? En hoe begin je? Vier keer per jaar organiseer ik een zakelijke blogworkshop in Eindhoven. Speciaal voor ondernemers, zzp’ers, freelancers en communicatieadviseurs. 

Wil je op de wachtlijst? Neem even contact met me op.

Workshop Zakelijk Bloggen​

Je weet vast al dat bloggen voor meer bezoekers, leads en zelfs meer klanten kan zorgen. Maar de vraag is natuurlijk: hoe dan? Hoe kom je hoger in de zoekresultaten? Hoe zorg je dat mensen op jouw link klikken? Misschien vraag je je af waar je over moet schrijven. Of je blogt al langer voor je eigen bedrijf, maar bereikt nog niet de gewenste resultaten. 

Wat je in ieder geval wil, is dat de tijd die je in het bloggen steekt ook echt iets oplevert. Toch? Tijdens deze praktische masterclass van 5 uur leer je een methode waarmee je met slechts één blog per maand al meer potentiële klanten naar je toetrekt. Je gaat praktisch aan de slag met het ontwikkelen van jouw eigen zakelijke blogstrategie. 

Wat leer je allemaal?

Je leert tijdens de workshop Zakelijk Bloggen onder andere:

 • een effectieve & zoekvraaggerichte blogstrategie opzetten
 • over welke niche (onderwerp) jij het beste kunt bloggen
 • welke blogvormen er zijn en hoe je ze slim inzet
 • hoe je snel nieuwe onderwerpen voor je blogs bedenkt
 • hoe je creatieve titels verzint
 • hoe je pakkende inhoudelijke blogs schrijft
 • hoe je je blogs optimaliseert zodat ze beter gevonden & gelezen worden
 • hoe je blogs schrijft die meer leads opleveren
 • hoe je van bloglezers klanten maakt

Wanneer & waar?

Vrijdag 7 juni 2019
UITVERKOCHT!

12:00 – 17:00
in Eindhoven

Vrijdag 20 september 2019
UITVERKOCHT!
12:00 – 17:00
in Eindhoven

20180130_112404_picmonkeyed

Locatiegegevens

Apparatenfabriek Strijp-S
Torenallee 36
Ruimte 38 (7e verdieping)
5617 BD Eindhoven

Wat kost de workshop?

Bij deze workshop hoort een coachingsmodule. Tijdens de workshop ontwikkel je jouw blogstrategie en maak je een schrijfplan voor je eerstvolgende blogartikel. Vervolgens ga je thuis aan de slag met het uitwerken van je blog. We plannen binnen 3 weken na de workshop een telefonisch feedbackgesprek, waarin we jouw artikel bespreken. Je ontvangt uitgebreide feedback op de inhoud, de opbouw & structuur, spelling & taal en vormgeving. En je kunt al je vragen stellen. Tot slot ontvang je een persoonlijk feedbackrapport met daarin een samenvatting + jouw next steps. Wil je de workshop liever los boeken? Dat kan natuurlijk ook! We zijn met een groep van maximaal 7 personen. Zo krijgt iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht. 

Workshop + coachingsmodule

 • Blogworkshop in Eindhoven
 • Koffie, thee & lekkers
 • Gratis ebook 'Zakelijk Bloggen'
 • Telefonisch feedbackgesprek
 • Rapport met je next steps
 • Goodiebag met o.a. Blog Checklist

INVESTERING: € 269,- ex BTW

Blogworkshop voor ondernemers

 • Blogworkshop in Eindhoven
 • Koffie, thee & lekkers
 • Gratis ebook 'Zakelijk Bloggen'
 • Goodiebag met o.a. Blog Checklist

INVESTERING: € 149,- ex BTW

Is deze workshop iets voor jou?

In deze workshop leer je alles over (het schrijven van) inhoudelijke blogartikelen. Blogs waarin het delen van kennis en het beantwoorden van klantvragen centraal staan. Ben jij ondernemer, freelancer of zzp’er? En verkoop je je eigen vaardigheden, kennis en/of diensten aan andere bedrijven of  consumenten? Dan is deze workshop perfect voor jou! Wil je als marketing- of communicatiemedewerker gaan bloggen voor de organisatie waar je werkt? Ook dan is deze workshop zeer geschikt. 

Liever één-op-één?

Wil je de workshop ‘Bloggen voor je Bedrijf’ liever in je eentje volgen? Dat kan! Bij mij op kantoor in Eindhoven bespreken we in 5 uur alle theorie en ga je individueel – onder mijn begeleiding – aan de slag. We stippelen samen jouw zakelijke blogstrategie uit, je maakt een schrijfplan en werkt aan diverse schrijfoefeningen. Tussendoor genieten we van een lekkere lunch op Strijp-S. En natuurlijk kun je mij al je blog- en contentvragen stellen. Zo’n één-op-één workshop is mogelijk vanaf € 350,- ex btw (inclusief lunch). Iets voor jou? Neem voor meer informatie even contact met me op!

Schrijf je in!

Vrijdag 7 juni 2019 
UITVERKOCHT!
12:00 – 17:00
in Eindhoven

Vrijdag 20 september 2019
UITVERKOCHT!
12:00 – 17:00
in Eindhoven

IMG_4686(1)-01_picmonkeyed

Reacties van deelnemers

"De Workshop ‘Bloggen voor je Bedrijf’ van Writeaholic is echt goed. Saskia vertelt met heel veel kennis van zaken en enthousiasme hoe je bloggen aanpakt."
Ton van den Broek
Ondernemer
Wil je na de workshop echt doorpakken? Meld je dan ook zeker aan voor het individuele feedbackgesprek met Saskia. Het gesprek voelt als een waardering voor je werk. De opbouwende feedback houdt je scherp. Het fijne is dat er geen druk is. Je past de tips toe op de manier die voor jou goed voelt. Het op maat gemaakte feedbackrapport kun je later nog eens teruglezen. Ik werk nu met meer zelfvertrouwen en nog meer plezier aan mijn blogs!
Danae Bodewes
Expert
"De workshop 'Bloggen voor je Bedrijf' is een absolute aanrader! Saskia’s enthousiasme werkt aanstekelijk en uit alles blijkt dat ze weet waar ze over praat. De workshop heeft me tientallen tips opgeleverd waardoor ik met zelfvertrouwen kan bloggen. Saskia heeft iedere deelnemer persoonlijke aandacht gegeven waardoor ik me vrij voelde om al mijn vragen te stellen. Ik had een topmiddag!"
Simone Middel
Ondernemer

15 jaar

blogervaring

2000+

blogs & whitepapers

50+

workshops
Foto 97

Saskia de Laat

Jouw blogtrainer

Als inhoudelijk tekstschrijver schreef ik de afgelopen jaren honderden zakelijke blogs, whitepapers, ebooks en klantcases voor uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast train ik al jaren ondernemers, experts en bloggers om betere teksten en blogartikelen te schrijven.

Mijn visie op zakelijk bloggen? Het draait allemaal om kwaliteit. Hoe vaak je publiceert, is niet zo belangrijk. Als ieder artikel dat je wél live zet, maar waardevol is voor jouw doelgroep. Meer lezen over mij, doe je hier! 

Schrijf je in!

Vrijdag 7 juni 2019 
UITVERKOCHT!
12:00 – 17:00
in Eindhoven

Vrijdag 20 september 2019
UITVERKOCHT!
12:00 – 17:00
in Eindhoven

Nog vragen?

Stuur me een mailtje op saskia@writeaholic.nl of vul het contactformulier in!

Elke maand gratis blogtips?

Schrijf je in voor de blogmail van Writeaholic en ontvang direct het gratis ebook '25 tips voor Zakelijk Bloggen' in je mailbox.