Writeaholic.nl

Boek een workshop

training, cursus of inspiratiesessie

Wil je beter leren schrijven of bloggen voor je eigen bedrijf of de organisatie waar je werkt? Of zoek je iemand die jouw collega’s, relaties of de bezoekers van je evenement kan trainen en inspireren? Ik bied verschillende trainingen, workshops en cursussen aan. Op het gebied van zakelijk bloggen & vloggen, zakelijk schrijven, Instagram en contentmarketing. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden. 

Foto 45_picmonkeyed
blogworkshophvr

Bij jou op kantoor

Zoek je iemand die naar jou toe komt om jouw team, collega’s, klanten of relaties te trainen? Ik bied diverse standaard incompany workshops & trainingen aan over o.a. zakelijk bloggen en/of vloggen, zakelijk schrijven en Instagram voor bedrijven. Daarnaast stel ik graag een uitgebreid incompany traject op maat voor je samen. Met meerdere contactmomenten, coachingsessies en huiswerkopdrachten voor de deelnemers. Wanna know more?

Bij mij in Eindhoven

Een aantal keer per jaar organiseer ik workshops & cursussen op Strijp-S in Eindhoven. Over zakelijk bloggen bijvoorbeeld, speciaal voor ondernemers en experts. Maar ook over vloggen, zakelijk schrijven of andere vormen van contentmarketing. De inschrijving voor deze workshops & cursussen is helemaal open, iedereen kan dus meedoen! De workshops zijn ook te boeken in combinatie met een coachingsmodule. Your cup of tea?

IMG_3171_picmonkeyed

Vragen?

Wil je meer weten over de workshops, trainingen & cursussen die ik aanbied? Of heb je een andere vraag? Neem dan zeker even contact met me op!

Foto 77 klein

Ervaringen van klanten

"Aan 10 kritische communicatieadviseurs ‘Zakelijk bloggen’ doceren, Saskia draaide haar hand er niet voor om. Ze deelde gestructureerd en met humor haar kennis, keek constructief kritisch mee met wat we van de opdrachten maakten en had antwoord op al onze vragen. We zijn er nu klaar voor om onze blogs een stap verder te brengen."
"Wat een inspirerende blogtraining! Het was een mooie combinatie van denken vanuit de klant en schrijven vanuit je eigen drijfveren. We gaan er snel mee aan de slag."
"Saskia spreekt uit eigen ervaring. En dat merk je! Ze geeft ook lekker veel praktische tips. Ze voelt goed aan wanneer ze even wat langer stil moet staan bij een bepaald onderwerp. Saskia heeft ons erg geïnspireerd."

Nog vragen?

Stuur me een mailtje op saskia@writeaholic.nl of vul het contactformulier in!

Elke maand gratis blogtips?

Schrijf je in voor de blogmail van Writeaholic en ontvang direct het gratis ebook '25 tips voor Zakelijk Bloggen' in je mailbox.