Writeaholic.nl

Workshops in Eindhoven

voor ondernemers & experts

Een aantal keer per jaar organiseer ik workshops & cursussen op Strijp-S in Eindhoven.  Over zakelijk bloggen bijvoorbeeld. Maar ook vloggen, zakelijk schrijven of andere vormen van contentmarketing. De inschrijving voor deze workshops & cursussen is helemaal open, iedereen kan meedoen! Hieronder lees je er meer over. Heb je interesse in een sessie bij jou op locatie? Ik verzorg ook diverse incompany trainingen & trajecten.

IMG_4682

Volg een workshop

Een blogworkshop of vlogtraining? Meer leren over zakelijk schrijven? Hieronder vind je een overzicht van mijn cursusaanbod.

Bloggen voor je Bedrijf

Ben je ondernemer of verantwoordelijk voor de marketing bij de organisatie waar je werkt? Dan is de workshop ‘Bloggen voor je Bedrijf’ iets voor jou! Je leert hoe je een zoekvraaggerichte blogstrategie opzet voor meer bezoekers, leads en klanten. Hier lees je meer over de workshop en kun je je direct inschrijven.

Zakelijk Vloggen

Deze training is nog in ontwikkeling. Wil je meer weten over de inhoud of een seintje zodra er meer informatie bekend is? Neem dan even contact met me op.

Zakelijk Schrijven

Deze training is nog in ontwikkeling. Wil je meer weten over de inhoud of een seintje zodra er meer informatie bekend is? Neem dan even contact met me op.

Foto 46

15 jaar

blogervaring

2000+

blogs & whitepapers

50+

workshops
Foto 87

Ervaringen van deelnemers

"Mooie, interactieve training bomvol waardevolle informatie waarmee je direct aan de slag kan! "
Danae Bodewes
Deelnemer Blogworkshop
"De workshop ‘Bloggen voor je Bedrijf’ is een absolute aanrader! Saskia’s enthousiasme werkt aanstekelijk. En uit alles blijkt dat ze weet waar ze over praat. De workshop heeft me tientallen tips opgeleverd waardoor ik met zelfvertrouwen kan gaan bloggen. Topmiddag!"
Simone Middel
Deelnemer Blogworkshop
"“De workshop gaf me net dat zetje dat ik nodig had om mijn kennis te gaan delen door middel van bloggen!”"
Ralf Fleuren
Deelnemer Blogworkshop
"De Workshop ‘Bloggen voor je Bedrijf’ van Writeaholic is echt goed. Saskia vertelt met heel veel kennis van zaken en enthousiasme hoe je bloggen aanpakt."
Ton van den Broek
Deelnemer Blogworkshop

Neem contact op

Stuur me een mailtje op saskia@writeaholic.nl of vul het contactformulier in!

Elke maand gratis blogtips?

Schrijf je in voor de blogmail van Writeaholic en ontvang direct het gratis ebook '25 tips voor Zakelijk Bloggen' in je mailbox.