Writeaholic.nl

uljana-maljutina-stOaY3scP9U-unsplash

Kick-start Zakelijk Bloggen

Live sessie / webinar

Ben je ondernemer, freelancer, marketeer of communicatiespecialist? En wil je – juist nu – investeren in het maken van informatieve en inspirerende content voor je bedrijf of de organisatie waar je werkt? Dan is de online Kick-start Zakelijk bloggen op 24 april 2020 iets voor jou! Een virtuele informatieboost & kick in the butt om meer en beter te gaan bloggen

Kick-start Zakelijk Bloggen

We zitten met z’n allen thuis, meetings gaan niet door, werk ligt stil. Dat geldt uiteraard ook voor mijn offline workshops en trainingen. En hoewel ik véél liever face to face en interactief kennis overbreng, gaat dat nu even niet. 

Natuurlijk ga je als ondernemer dan op zoek naar een manier om tóch je werk te kunnen doen. Daarom heb ik de Online Kick-start Zakelijk Bloggen bedacht! Op 3 april vond de eerste editie plaats, en dat was echt een groot succes! Genoeg reden om het nóg een keertje te doen.

Je weet vast dat bloggen voor meer bezoekers, leads en zelfs meer klanten kan zorgen. Als je slim blogt, kom je hoger in de zoekresultaten en bereik je meer mensen. Bloggen is een geweldige marketingtool. Het is de motor onder je contentstrategie en bovendien hélemaal gratis. Een goed geschreven blog kan je nog jarenlang bezoekers, opdrachten en verkopen opleveren! 

Heb je het – net als ik – nu even wat rustiger? Dan is dit hét moment om in jezelf te investeren en meteen een hoop content te gaan maken. Voor nu, maar ook alvast voor straks als het ineens weer razenddruk wordt. Want daar gaan we uiteraard wel van uit!

Belangrijke info

Datum:
Tijd:
Vorm:
Deelnemers:
Prijs:
Betaling:

vrijdag 24 april 2020
10:30 – 12:00 uur
webinar
maximaal 25
€37,50,- incl. btw
via iDEAL of Bancontact

Belangrijke info

Datum:     vrijdag 24 april 2020
Tijd:           
10:30 – 12:00 uur  
Vorm:       
webinar
Groep:       
max. 25 deelnemers
Prijs:         
€37,50 inclusief btw
Betaling:   
via iDEAL of Bancontact

Wat leer je allemaal?

Tijdens de online kick-start Zakelijk Bloggen krijg je – zoals de naam het al zegt – een virtuele schop onder je bips om volop aan de slag te gaan met bloggen! Ik geef je in één uur tijd een hele hoop informatie, tips, technieken en trucs die je helpen om succesvolle zakelijke blogs te schrijven. We gaan het o.a. hebben over:

 • Zoekvraag- en lezergericht bloggen
 • Een persoonlijke, zakelijke blogstrategie opzetten
 • Snel onderwerpen bedenken
 • Een schrijfplan maken
 • Kwalitatief en waardevol bloggen
 • De meest gemaakte blogfouten (en hoe je ze voorkomt)
 • Contentmapping: blogs delen op social media
 • Snel schrijven & slim plannen
 
Na afloop van de webinar krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Verder krijg je een aantal super handige documenten die je kunt gebruiken om meteen aan de slag te gaan! Waaronder:
 
 • Een paar inspirerende opdrachten
 • Een lijst met handige blogformats
 • Een concept schrijfplan om zelf in te vullen
 • Voorbeeld schrijfplannen ter inspiratie
 • Een checklist zakelijk bloggen
 • Een lijst met super handige blogs & boeken over zakelijk bloggen

Hoe werkt het webinar?

Het webinar vindt live plaats op vrijdag 24 april 2020 om 10:30 uur. Ik gebruik de webinar-software van Webinargeek. Deze software werkt in de browser, je hoeft er niks voor te installeren.  Je kunt de live-sessie volgen op je telefoon of via je pc / laptop. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via dit formulier. Zodra je betaald hebt, kun je deelnemen aan het webinar op 24 april. We beginnen met een uurtje theorie en daarna beantwoord ik een half uur lang vragen van de deelnemers. Via de mail ontvang je later een link naar alle documenten en downloads. Kun je er onverhoopt tóch niet live bij zijn op 24 april? Dan kun je de opname van het webinar later terugkijken. 

Is deze online Kick-start iets voor jou?

Tijdens deze online kick-start gaan we op hoofdlijnen in op wat er komt kijken bij het schrijven van informatieve, zakelijke artikelen. Blogs waarin het delen van kennis en het beantwoorden van klantvragen centraal staan. Ben jij ondernemer, freelancer of zzp’er? En verkoop je je eigen vaardigheden, kennis, producten en/of diensten aan andere bedrijven of consumenten? Dan is deze workshop perfect voor jou! Wil je als marketing- of communicatiemedewerker gaan bloggen voor de organisatie waar je werkt? Ook dan is deze kick-start een aanrader. Oh, en het maakt niet uit of je nog nooit geblogd hebt of juist al jaren schrijft, de kick-start is voor ieder niveau geschikt!

Reacties van eerdere deelnemers

"Eindelijk een webinar waar je echt wat leert en aan hebt! Saskia is helder en je hebt het gevoel echt naar een professional te luisteren zonder veel poespas en zelfpromotie. Zeker een aanrader!"
Linda Coenmans
Expert
"Voor de serieuze (aspirant-) bloggers: Saskia weet raad. Zij is een ervaren professional die zowel de beginner als de gevorderde blogger terzijde kan staan. Ik vond haar webinar over zakelijk bloggen goed, interessant en inspirerend."
Hans van den Nieuwenhof
Ondernemer
"Ik wist niet goed wat ik wilde gaan doen met mijn site en blogs. Ik was echt zoekende. Na het volgen van dit webinar loop ik over van ideeën voor blogs en formats! Saskia weet echt veel over zakelijk bloggen en brengt dat heel goed over in het webinar. Super leuk!"
Mascha Looije
Fotograaf
"Het webinar heb ik als leerzaam ervaren. Saskia maakt contact met de deelnemers. Omdat je tussentijds vragen kunt stellen, is er echt interactie. En door de variatie aan onderwerpen blijft de training levendig. Saskia's werk is haar passie, dat straalt ze uit en dat is de beste motivatie die je de ander kunt meegeven in dit werkgebied!"
Monique van der Hoek
Expert
"Op een heldere manier legt Saskia verschillende aspecten van het bloggen uit. Plus de afwegingen die je hierin kan maken. Het gaf mij weer een paar verfrissende inzichten en ik heb meteen zin om hiermee aan de slag te gaan!"
Lyke Poortvliet
Expert
"Saskia geeft in 1,5 uur enorm veel waardevolle structuur en tips om echt goed aan de slag te gaan met zakelijk bloggen. Het is een goede kick-start of opfrisser en er is alle ruimte voor vragen."
Fanny Evers
Ondernemer

17 jaar

blogervaring

2000+

blogs & whitepapers

75+

workshops
Foto 97

Saskia de Laat

Jouw blogtrainer

Als inhoudelijk tekstschrijver schreef ik de afgelopen jaren honderden zakelijke blogs, whitepapers, ebooks en klantcases voor uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast train ik al jaren ondernemers, experts en bloggers om betere teksten en blogartikelen te schrijven.

Mijn visie op zakelijk bloggen? Het draait allemaal om kwaliteit. Hoe vaak je publiceert, is niet zo belangrijk. Als ieder artikel dat je wél live zet, maar waardevol is voor jouw doelgroep. Meer lezen over mij, doe je hier! 

Nog vragen?

Stuur me een mailtje op saskia@writeaholic.nl of vul het contactformulier in!

Elke maand gratis blogtips?

Schrijf je in voor de blogmail van Writeaholic en ontvang direct het gratis ebook '25 tips voor Zakelijk Bloggen' in je mailbox.