Writeaholic.nl

Workshop zakelijk bloggen (basis)

Wil je jouw collega’s, medewerkers of relaties trainen op het gebied van zakelijk bloggen? Ik kom graag langs bij jou op locatie voor een praktische blogworkshop van één dagdeel. Deze basisworkshop zakelijk bloggen voor organisaties is volledig aan te passen aan jouw wensen, leervragen en het ‘blogniveau’ van de deelnemers. 

blog vierkant

Zakelijk bloggen voor organisaties

Iedere organisatie stroomt over van kennis en ervaring. Maar al te vaak blijft dit verborgen goud verstopt in de hoofden van collega’s. Eeuwig zonde, vind ik dat! Al die wijsheid is namelijk veel waard. Ik help jou en je collega’s graag om die kennis om te zetten in waardevolle blogcontent. In blogartikelen die je helpen beter gevonden te worden via Google, potentiële klanten naar je website trekken en bestaande klanten aan je bedrijf te binden. 

Tijdens de incompany workshop ‘Zakelijk Bloggen’ voor organisaties leren de deelnemers hoe zij hun unieke kennis kunnen inzetten om zowel zichzelf als expert + de organisatie te promoten! Ik pas de workshop graag aan op basis van jullie wensen en leervragen. En natuurlijk voorzie ik de deelnemers van branchespecifieke voorbeelden ter inspiratie. 

Wat leer je tijdens deze workshop?

Tijdens deze workshop ontwikkelt iedere deelnemer een persoonlijke blogstrategie. Onderwerpen die de revue passeren: 

  • Het bepalen van je niche (je ‘hoofdonderwerp’)

  • Blogvormen & formats + hoe je ze slim inzet

  • Snel nieuwe onderwerpen bedenken voor je artikelen

  • Creatieve titels verzinnen

  • Het schrijven van goede zakelijke blogs (structuur & inhoud)

  • Je blogs beter vindbaar maken

  • Je blogs slim delen op social media 

Foto 95

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze incompany blogworkshop is bedoeld voor iedereen die (beter) wil leren zakelijk bloggen. Voor jezelf als professional, en natuurlijk voor de organisatie waar je werkt. Je hoeft trouwens helemaal geen goede schrijver te zijn of veel blogervaring te hebben om waardevolle blogs te kunnen schrijven. Iedereen kan dus meedoen! Ook voor mensen die al wel ervaring hebben, is de workshop hartstikke leerzaam.

Wat kost deze workshop?

Een standaard workshop zakelijk bloggen neemt één dagdeel in beslag en is mogelijk vanaf €799,- ex. btw voor een groep van maximaal 8 deelnemers. Natuurlijk kunnen we de workshop uitbreiden tot een een complete dag. En zelfs tot een volledig trainingsprogramma met huiswerkopdrachten en feedbacksessies. Neem voor meer informatie of een offerte contact op!

Blogworkshop voor professionals

Deze basisworkshop is geschikt voor deelnemers van alle niveaus en met diverse achtergronden. Ben je op zoek naar een blogtraining voor collega’s die al wel ervaring hebben met schrijven, contentmarketing en zelfs met bloggen? Dan is de workshop Bloggen voor Professionals (next level) misschien een betere match!

Alvast wat bloginspiratie opdoen!

Alvast wat inspiratie opdoen? In mijn gratis ebook over zakelijk bloggen vind je maar liefst 40+ pagina’s aan tips, tricks en inspiratie om met zakelijk bloggen aan de slag te gaan. Schrijf je je in voor mijn blogmails, dan krijg je het ebook direct in je mailbox. Daarnaast heb ik diverse blogs geschreven met tips over zakelijk bloggen. Hieronder vind je een kleine selectie:

15 jaar

blogervaring

2000+

blogs & whitepapers

50+

workshops
Foto 77 klein

Ervaringen van klanten

"Saskia spreekt uit eigen ervaring. En dat merk je! Ze geeft ook lekker veel praktische tips. Ze voelt goed aan wanneer ze even wat langer stil moet staan bij een bepaald onderwerp. Saskia heeft ons erg geïnspireerd."
"Wat een inspirerende blogtraining! Het was een mooie combinatie van denken vanuit de klant en schrijven vanuit je eigen drijfveren. We gaan er snel mee aan de slag."

Neem contact op

Stuur me een mailtje op saskia@writeaholic.nl of vul het contactformulier in!

Elke maand gratis blogtips?

Schrijf je in voor de blogmail van Writeaholic en ontvang direct het gratis ebook '25 tips voor Zakelijk Bloggen' in je mailbox.