Writeaholic.nl

Serious Workshop: Interne inzet social media

Vandaag vonden de Serious Workshops plaats, waarvan de opbrengst volledig naar Serious Request is gegaan. De workshops vonden plaats op een prachtige locatie, Seats2Meet in Eindhoven; een innovatief vergaderconcept waar ik zeker vaker zal terugkeren (al is het alleen maar vanwege de gratis koffie en lunch!). Zoals ik beloofd heb tijdens de workshop, plaats ik bij deze de powerpoint online. Klik op lees meer of kijk hieronder om de presentatie te bekijken en om mijn afstudeerscriptie te downloaden.

De afstudeerscriptie ‘De kracht van social media voor interne communicatie’ bekijken of downloaden.

De presentatie bij de Serious Workshop ‘Interne inzet van social media’:

[scribd id=45844101 key=key-2g5ipikdvnzhhfi2eng9 mode=list]


Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

4 comments

  1. Hoi Saskia,

    Bedankt voor deze super workshop! De eerste sociale media workshop met een positieve insteek en veel nieuwe info! In combinatie met jouw enthousiasme en manier van presenteren, een hele geslaagde middag!

    Groeten Patricia & Niels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>

Mijn laatste blogs