Writeaholic.nl

Afstudeerverslag in de media

Begin juli plaatste ik mijn afstudeerverslag over de kracht van Social Media voor Interne Communicatie hier op mijn blog. Ook schreef ik een artikeltje op Frankwatching. Hoewel de resultaten absoluut niet wereldschokkend zijn, ging het balletje rollen. Vorige week belde het tijdschrift Management Team voor een interview en deze week volgde het AD. Vanmorgen was ik live op Radio 2. Ook al word ik onjuist gequote en noemen mensen me nu onterecht social media expert (allergisch!!), stiekem vind ik het natuurlijk best leuk. In deze blogpost zet ik daarom alle media-vermeldingen op een rij.

Wil je me interviewen over mijn onderzoek? Mention me op Twitter!

Afstudeeronderzoek lezen? Klik hier voor mijn afstudeerverslag.

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

11 comments

 1. Wel stoer hoor in het AD komen, is mij nog nooit gelukt :).
  Kan me alleen niet echt voorstellen dat je als werknemer op sollicitatie komt en dan zegt van “als ik niet kan twitteren dan zoek ik een andere baan” maar goed dat was ook niet jouw uitspraak :).
  leukleukleuk!

 2. Ha Sas, wat een leuk stuk. Vooral dat van de radio. Wel jammer van die opmerking ‘tot krabbels’. Dat is moderne media voor tieners en dertigers, maar niet voor degene die op dat moment aan de telefoon hangt, jij. Succes met je celeb cariere!

 3. Ik heb je afstudeerverslag nog steeds in uitgeprinte versie naast me liggen om te lezen. Nog niet aan toegekomen. Maar wat goed dat je zoveel media-aandacht krijgt. Lijkt me een enorme boost bij het profileren van jezelf. Ik bedoel, dat is nog eens goed binnenkomen in het vakgebied. Zijn enorm veel mensen die jou nu al kennen, al is het van naam of omdat ze van of over je hebben gelezen. Petje af!

 4. Wow, wat een geweldige domein heb jij!

  Wat goed dat je in de media staat! Ik vind het al heel leuk als ik reacties heb op mijn blog, laat staan in de media.

  Het boek dat je nu leest is leuk he! Ik heb er een recensie over geschreven, kan je lezen op mijn blog. In het begin kon ik er alleen niet echt inkomen, daarna was ik er niet uit te trekken haha.

  Leuke blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>

Mijn laatste blogs