Writeaholic.nl

Jan & Yolan hebben er geen sin meer ‘an.

!!BREAKING NEWS!! Heel Nederland staat al twee dagen compleet op zijn kop. ANP brengt een persalarm uit en er is zelfs een heuse press conference geweest. RTL boulevard wijt er een uitzendig aan compleet met dramatisch fotofilmpje en het is landelijk voorpaginanieuws…

Voor het jansmitgrootgeval je de afgelopen dagen onder een steen geleefd hebt, Jan en Yolan zijn uit elkaar! Neerlands bekendste palingzanger en allerwulpste -ja wat is ze eigenlijk?- hebben gezamenlijk (en uiteraard als vrienden) besloten de handdoek in de mediaring te werpen. De break-up van het jaar is een feit.

Ik moet stiekem toegeven dat ik best een beetje geschokt was toen dit nieuws mij ter ore kwam. Want toen Yolanthe in 2007 op Jan’s schoot gefotografeerd werd, geloofde ik er helemaal niks van. Die sexy krullenbol ging er toch niet met mijn O-lieve-Jantje vandoor? Toch? Toch wel dus. Maar nu, 2 lange jaren later, had ik nooit verwacht dat er ooit een einde aan zou komen. Ze zijn toch publiek eigendom? Zij zouden toch voor altijd het Volendamse TROS-koppel blijven? Zij doet een soap, hij doet een soap. Hij kan mooi zingen. Zij kan mooi zijn. Hij doet aan boxershorts, zij aan lingerie. Een match made in Hillywood Heaven, dacht ik zo.

Nou, mispoes. Yo stopt haar gewilde tong liever in de mond van een lelijke voetballer, die (om meneer W. Bos maar eens te quoten) nu dan toch eindelijk weer eens scoort. En Jan, die heeft zijn pielemuis volgens de roddels ook niet in zijn J-style weten te houden. Zo zie je maar weer, ook op de knapste vrouw van Nederland kun je uitgekeken raken…

En ja, inderdaad, al die media-aandacht slaat echt nérgens op! 😉

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

13 comments

  1. Tja, ik leefde dus onder die steen de afgelopen week. Gelukkig wist manlief dat ik dit inderdaad shocking news zou vinden en bracht me tijdens het avondeten tussen neus en lippen door even op de hoogte.

    Leuk geschreven trouwens!

  2. Haha ik blijf het grappig vinden zoveel er over gepraat word!
    Het interesseert me ook niet echt moet ik zeggen, als ik en mijn vriend uit elkaar gaan hoeft ook niet de hele wereld het te weten, zou er niet aan moeten denken dat het op de voorpagina’s van de kranten zou staan!

    Het zijn en blijven mensen, en ook mensen gaan uit elkaar 😉

  3. Het zou je maar over komen, wat zou jij dan doen? Het Sprookje is uit.
    Met wie en hoe zou jij het delen.(wraak of woede) Laat de aarde onder je voeten niet laten wegmaaien en verder op zoek gaan naar het nieuwe geluk.
    De wereld is zo groot.

    Grrr Nout 167.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>