Writeaholic.nl

Interviews & blogartikelen

FiN organiseert sinds 2017 in-house trainingen Lean Six Sigma Black Belt. Naast de eigen medewerkers (stuk voor stuk financiële topspecialisten die gedetacheerd zijn bij diverse organisaties in Nederland) kunnen ook zzp’ers en andere externen deze praktijkopleiding bij FiN volgen.

FiN vroeg mij om één van de deelnemers aan deze intensieve training gedurende een aantal maanden te volgen. En om zijn ervaringen in een interviewserie te vangen. Ik sprak een aantal keer met Jordi Boons, registercontroller en deelnemer aan de opleiding Lean Six Sigma Black Belt. Zijn verhalen verwerkte ik tot een reeks blogartikelen die FiN nu gebruikt voor de communicatie rondom de opleiding. Hieronder kun je de driedelige serie in PDF-vorm downloaden.

1. Interview #1: Beter toegerust om problemen te signaleren
2. Interview #2: Lean Six Sigma is serious business
3. Interview #3: Uiteindelijk draait het allemaal om mensen

Fin Company over onze samenwerking

“Vanuit FiN zijn we zeer tevreden over de interviews die Saskia voor ons heeft afgenomen en verwerkt tot blogartikelen. Saskia kon zich gemakkelijk aanpassen aan ons onderwerp en de vertaling maken naar artikelen die passen bij onze uitstraling. Het was prettig samenwerken!”
Carmen Reijnders, FiN Company