Writeaholic.nl

Leestip: complete praktische Google+ gids

Vandaag, 28 juni 2012, bestaat Google’s “sociale netwerk” precies 1 jaar. Tussen aanhalingstekens, want sociaal netwerk is eigenlijk geen juiste omschrijving voor Google+. “Die plus achter Google staat voor de sociale laag, die over alle producten van Google wordt gelegd. Het is niet zozeer een product of sociaal netwerk op zich, maar meer de ‘sociale lijm’, die al die verschillende diensten van Google, die velen van ons gebruiken (Gmail, Google Docs, Google Places, Google Maps en ga zo maar door) met elkaar verbindt.” Aldus Arvid Bux in de inleiding van zijn praktische ebook over Google+, genaamd “De Plus Achter Google”.

Een ebook dat ik je van harte kan aanraden. Niet alleen omdat Arvid een goede vriend is (smile :-)) en omdat ik het boek heb mogen redigeren, maar ook omdat het echt een mooi ebook is, waar je als beginnend en als gevorderd gebruiker veel aan hebt. Het ebook biedt een compleet overzicht van alle functionaliteiten van Google+. Arvid legt je stap voor stap uit hoe je een account aanmaakt, ervoor zorgt dat je profiel compleet is, hoe de kringen werken en natuurlijk hoe je een (perfecte) update plaatst. Wil je voor je merk of bedrijf of merk aan de slag met Google+? Ook dan heb je zeker iets aan dit ebook!

Ook aan de slag met Google+? Het gratis ebook is te downloaden via de website www.deplusachtergoogle.nl als ePub en PDF en ook online te lezen. Op de website kun je je e-mailadres achterlaten als je op de hoogte wil worden gehouden van nieuwe versies. Veel leesplezier!

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>

Mijn laatste blogs