Writeaholic.nl

Slides #SMC040: interne inzet social media

Interessant punt 4. Tijdens preso van @writeaholic_nl op #smc040Woensdag 30 maart mocht ik drie kwartier lang mijn kennis en inzicht op het gebied van de interne inzet van social tools en sociale intranetten delen met een groep Eindhovense social media experts. Best spannend, zo’n groep kritische mensen, die weten waar het over gaat. Na mijn presentatie volgde Joost Verbiesen. Hij vertelde over de interne inzet van social media en social tools bij Vodafone. Voor diegenen die er niet bij konden zijn en degenen die het nog even na willen lezen of bekijken hierbij mijn slides (in PDF, want Slideshare had kuren).

Saskia: PDF #SCM040 Interne inzet social media

Joost: De slideshare van Joost Verbiesen (Vodafone) bekijk je hier.

Lees ook het verslag van Nina op SMC040.nl.

 

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>