Writeaholic.nl

Social media nieuws #3: Google Social Search & Whoopaa

Elke week zet ik op Frankwatching het laatste nationale en internationale nieuws op het gebied van social media en online marketing op een rij. Deze keer: Twitter trending topics verklaard, Whoopaa social media dashboard, Tweetlouder: artiesten en bands vinden op Twitter, Google Social Search vernieuwd en TED Conversations.

Whoopaa: social media dashboard

Op 15 Februari werd Whoopaa gelanceerd: een wereldwijd online sociaal platform (van Nederlandse bodem) dat functioneert als een socialmediadashboard en waarmee je je huidige sociale netwerken kunt integreren en beheren. Naast de online scheiding tussen privé en zakelijk, heeft Whoopaa één timeline waarin je al je updates kunt ontvangen en beheren. Verder kenmerkt Whoopaa zich door een laagdrempelige maar waterdichte privacybenadering die per identiteit apart is in te stellen.

Als gebruiker heb je op Whoopaa de mogelijkheid om door middel van een installwizard zowel een privé- als een zakelijk account aan te maken. Vervolgens helpt Whoopaa de gebruiker bij het koppelen van de bestaande sociale netwerken Facebook, LinkedIn en Twitter. Daarna heb je de mogelijkheid om op één platform privé en zakelijk te scheiden en letterlijk tussen deze twee te switchen met behulp van een knop rechtsboven in de website. Helaas is het in de bètaversie nog niet mogelijk om een Facebook-pagina toe te voegen aan je dashboard. Lees meer.

Lees de rest van dit artikel op Frankwatching.

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>

Mijn laatste blogs