Twitter workshop voor ZZP en MKB (ppt)

Afgelopen dinsdag gaf ik mijn eerste training Twitter & LinkedIn voor ZZP’ers en MKB. Ik geloof in de kracht van delen (wisdom of the crowd) en heb daarom besloten mijn presentatie op mijn blog aan te bieden, zij het in een iets aangepaste versie. In deze powerpoint komt alleen het zakelijk gebruik van Twitter aan bod en zijn een aantal sheets verwijderd. Wil je meer weten over mijn trainingen en workshops, uitleg over de presentatie of wil je advies over het gebruik van Twitter of andere sociale media, reageer dan op deze blog, stuur me een mail of, doe eens gek, een tweet.

In bovenstaande Scribd pdf wordt het filmpje bij “Wat is Twitter” helaas niet weergegeven. Klik hier om de powerpointpresentatie (inclusief video) te downloaden.

Heb je tips, vragen of suggesties? Mis je iets in deze presentatie of ben je het ergens helemaal niet mee eens? Let me know!

Pin It