Writeaholic.nl

Waarom Joran van der Sloot vaker naar CSI had moeten kijken…

Tot een week geleden dacht ik dat Joran van der Sloot een van de slimste criminelen ter wereld was. Hoewel alles erop wees dat hij Natalee Holloway vermoord had (en hij dit zelfs meerdere malen op TV bekende), liep Neerlands bekendste crimineel nog altijd op vrije voeten.

Nu, exact vijf jaar later, blijkt het tegendeel. In de Holloway-affaire kreeg meneer alle hulp van zijn vader en van een gepensioneerde politiecommissaris (die bevriend was met z’n pa). En de vandaag verschenen videobeelden uit het hotel in Peru waar Stephany Flores op 30 mei 2010 vermoord werd, bewijzen eens te meer dat meneer van der Sloot misschien iets vaker naar CSI had moeten kijken.

Joran, come on, wat dacht je nou? Ik ben in Peru, ik ben in Zuid-Amerika. Daar zijn casino’s en hotels niet beveiligd met videocamera’s..? Als ervaringsdeskundige op het gebied van moord en alibi, kon je werkelijk niets beters verzinnen dan ‘ik was mijn sleutels kwijt, dus ik kon ’t niet gedaan hebben’? Seriously?

Als ie wat vaker naar CSI had gekeken, was hij misschien nog op dit idee gekomen…

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

11 comments

  1. wat betreft de camera: volgens mij hoef je niet naar CSI te kijken om dat te weten…Bassie en Adriaan lijkt me bijvoorbeeld al meer dan voldoende :-p

  2. @robert: die grap werkt niet als je ‘een straf in’ erbij plakt :).
    en verder: ik vind iedereen die in peru in een gevangenis zit zielig, dus ook joran. echt onmenselijk daar. Maar wat een onwijze sukkel idd. Hij had vaker naar csi moeten kijken, of een willekeurige kro detective, of vroeger ‘de vijf detectives’ van enid blyton moeten hebben gelezen, of gewoon nagedacht hebben…

  3. @Elsbeth ps. met hun sinaasappelinkt (alleen te lezen als je er met een strijkijzer overheen ging) en de truc met het ijzerdraadje en het stuk papier om de sleutel aan de andere kant van de deur uit het slot te halen… Ik was verslaafd aan die boeken!

  4. oh dat je dat nog weet!!! ik had ook boeken van ‘de vijf’, dat was weer anders dan ‘de vijf detectives’. met dat ijzerdraadje weet ik nog wel ja. En Nancy Drew, die las ik ook allemaal 🙂

  5. Hahaniet echt slim nee. Gelukkig is hij gepakt.
    Dat soort programma’s en boeken vind ik erg leuk om te lezen/kijken..
    genoeg alibi’s die ik zou kunnen verzinnen dus 😉

    Oeh en I love Nancy Drew 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>