Writeaholic.nl

Alle Beesies verzameluhhh…!

Albert Heijn heeft het weer gedaan. Na de Wuppie en de Welpie is er nu: Beesie. Dé WK-freebie van 2010. Ze zijn lief, schattig, zacht en lijken op die slungelige beestjes aan een zijden draadje waar je als kind mee speelde. Oh, en ze zijn er ook nog eens in ubercute grote vorm en kekke hoofddekselversie. Ik ben fan!

Toen ik mijn eerste beessie scoorde, twitterde ik er uiteraard meteen een foto van. En daarna nog een paar. Vanmiddag heb ik Beesie zelfs laten stemmen! Op de Partij voor de Dieren, uiteraard. Ben jij ook fan? Twitter of reageer dan met een link naar de foto van jouw Beesie(s) en ik plaats jouw foto onder vermelding van je (blog)naam hier op Writeaholic. Alle Beesies verzameluhh..!

PS. Mijn Beesie haarelastiek schopte het zelfs tot Beautynieuws!

Met dank aan Laura, Arvid, Nina, Sanne.

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

8 comments

  1. haha die foto van het beessie in stemhokje is te grappig (is dat niet illegaal, foto maken in stemhok??). Ik moet eerlijk zeggen dat ik NIETS maar dan ook NIETS heb met het wk en dat ik ook nog geen beessie gezien heb omdat ik shop bij de superdeboer (is dichterbij).

  2. @elsbeth Geen idee. Ik heb het gewoon gedaan, en ik stond met de rug naar de stemmeneren en -mevrouwen toe, zonder gordijntje voor de privacy. Heb maar geen flits gebruikt, voor het geval dat.. Vandaar dat-ie ook ietwat bewogen is!

  3. Ik zag net iemand met beesies in haar haarband (zo recht overeind)… Op straat… Dat was wel een beetje een dom gezicht… Aangezien Nederland vandaag niet speelt ofzo. Helaas geen foto kunnen maken haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>