Writeaholic.nl

Onderschrift bij foto gezocht…

Vandaag heb ik een foutje gemaakt. Een heel, heel kleintje maar. Vandaag heb ik in een melige bui de foto hiernaast gedurende tien korte minuten  als avatar op Twitter geplaatst. Niet slim. Helemaal niet slim. Want met zo’n foto als deze kun je uiteraard de nodige flauwe grappen verwachten. En de grappen, die kwamen. Wat ik echter niet verwacht had, was dat sommige followers er een uitdaging in zouden zien en zich vanaf dat moment vastbeten in het verzinnen van een onderschrift….

En met sommige bedoel ik natuurlijk @Kutbinnenlander. Hij bedacht het ene flauwe onderschrift na het andere. En uiteraard nodigde hij met zijn oneliners ook andere followers uit. U begrijpt het wel. Al gauw vlogen de bijschriften me om de oren. En ach, als Social Media ons een ding geleerd hebben, is het wel dat je de discussie vooral niet uit de weg moet gaan, maar het een podium moet bieden en erop moet anticiperen. Dus kom maar op, people. Doe wat je niet laten kan. Ik daag je uit. Bedenk een onderschrift voor deze verschrikkelijk charmante foto! De winnaar ontvangt uiteraard een zeer passend kado.

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

13 comments

  1. Effe kijken hoe diep is dit flesje?,Whoowe Shit ik zit vast met mijn piercing in een flesje,Blazen HupHollandHup… WhuuuuuuuuuuuuuuW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>