Writeaholic.nl

Toen ik nog een meisje was…

..van een jaar of 10? Tenminste, dat schat ik. Zeker weten doe ik het niet meer. De foto hieronder is gemaakt ergens in Brabant, toen ik op ‘vakantie’ ging bij mijn jeugdvriendinnetje Andrea. Ik woonde inmiddels in Sittard en zij nog in ons durpke Goirle. Ik vond deze foto vorige week, toen ik mijn kast aan het uitmesten was, op zoek naar mijn verdwenen ID-kaart. Al zoekende stuitte ik op nog een hele hoop ander leuk beeldmateriaal. Stiekem heb ik in de loop van de jaren in verschillende enveloppes honderden foto’s verzameld. Niet ingeplakt, maar wel bewaard. En omdat het altijd leuk is om te lachen om andermans schattige jeugdfoto’s, hierbij een kleine selectie.

10 beelden uit mijn jeugd. Van mijn tiende tot achttiende. Een hele kleine greep uit mijn verleden. De kwaliteit is niet bijzonder, aangezien ik foto’s heb gemaakt van de oude afdrukken met mijn mobiele telefoon. Maar toch. Enjoy!

Ik met Paard in Brabantse hei.

Andrea en ik op vakantie.

Met de neefjes en nichtjes van de kant van mijn biologische vader..

Op mijn dertiende, met jeugdvriendin Anne-Jet



Op vakantie (14 jr). Toen ik nog niet wist dat ultrakorte buiktruitjes mijn figuur weinig goed deden (en ik bovendien dacht dat ik Alto was)...

Met krullen en parels in mijn haar, klaar voor mijn allereerste Gala…


In de tuin bij mijn eerste grote liefde. Heel erg cool aan het zijn…

Op de eindexamenfoto. Naast hem natuurlijk.

Met friend-forever Linda tijdens mijn eindexamenfeestje!

Op mijn 18e verjaardag in een fotohokje op station Tilburg, met toenmalig nieuwe vlam Arvid.

Lief toch?

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

11 comments

  1. serieus. de jas van foto 2 en het shirtje met groot-brittannië vlag had ik ook haha. en dat naveltruitje… ach die broeken kwamen al tot boven de navel, dus zo heel onflatteus is het niet :).
    goed idee, oude foto’s inscannen of foto’s van foto’s maken. ga ik ook een keer doen! ik was laatst nog bij mn moeder aan t klagen dat mijn babyalbum ook echt ophoudt bij plus minus 1 jaar. de rest is nooit ingeplakt. voor mijn 30e verjaardag (in augustus) heeft ze beloofd mooi album te maken…

  2. @elsbeth Die jas van foto 2 heeft mijn moeder zelf gemaakt, naar eigen patroon haha. Dus ik betwijfel of jij dezelfde had ;-)!

  3. Leuk!! En wat zijn we er toch op vooruit gegaan in de loop der tijd he 🙂
    Ik krijg helemaal zin om ook weer eens al die oude albums door ploegen.

  4. Wat leuk zo’n greep uit je verleden! Ik heb tijdens het klussen in de logeerkamer (die nu babykamer is geworden) ook hele stapels van dat soort foto’s teruggevonden… Geweldig! 😀

  5. Suuuperleuk 🙂 lijkt allemaal zo lang geleden :). Fotos zien er ook ouder uit omdat je die met je mobiel hebt gemaakt denk ik… ;).
    En ja buiktruitjes enzo heb ik ook gehad, netzoals zelfgemaakte zomerjassen. nostalgie!

  6. Wauw, wat herkenbaar die tijd xD Ten tijde van de naveltruitjes was ik iets kleiner, maar kon het minder goed hebben dan jij 😛 Misschien leuk om dit soort foto’s toch eens te bundelen, dat kan tegenwoordig ook via een online ontworpen fotoboek, is veuuul makkelijker dan rommelen met lijm enzo 😛 Moet ik zelf ook nog steeds eens doen… :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>