Writeaholic.nl

Kerel eruit, kamerplant erin!

Op tweede paasdag zijn traditiegetrouw, naast de meubelzaken ook alle doe-het-zelvers geopend. De Praxis gaf zelfs 10% paaskorting op het hele assortiment! Dan kun je dus op je groene vingers natellen dat ik niet in mijn uppie thuisblijf.

Kom maar op met je zakken potgrond, kekke bonsaiboompjes en schitterende hortensia’s! Ik verkies de alombekende reclameslogan ‘kerstboom kerel eruit, kamerplant erin’ tot beste advies na een relatiebreuk. Want wat doen planten met je? Juist! Ze maken je heppie!

Niet alleen planten doen het goed als je humeur een oppepper kan gebruiken. Ook bloemen, veel bloemen. In alle lentekleurtjes. Roze, rood, paars, lila, geel, blauw. Anjers zijn mijn favoriete bloemen van het moment! Doe maar geurig, doe maar fleurig, want daar word ik vrolijk van! Zie hieronder het resultaat van mijn inspanning!

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

6 comments

  1. @Arvid Ik denk dat het gezegde alleen impliceert dat ik een kamerplant moet toevoegen als jij weggaat. Dus dan weet je wat je mee moet nemen ;-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>