Writeaholic.nl

Writeaholic meets Shopaholic: voorjaarsmode!

Ik heb eigenlijk geen verstand van mode. Maar ik ben er, net als (bijna) elk ander willekeurig meisje, wel hartstikke dol op! Ooit trad ik als shopaholic op in een pilotaflevering van de Nederlandse dr. Phil (en nee, daar heb ik helaas geen beelden van). Tegenwoordig heb ik mijn verslaving een stuk beter in de hand.

Toch kan ik het bijna niet laten om elke week even mijn favoriete winkels af te struinen op zoek naar mooie kledingstukken die mijn vrouwelijke rondingen accentueren en buikje verbloemen. Met de lente in aantocht vond ik het hoog tijd mijn favoriete ’trends’ van dit seizoen met jullie te delen. Here we go..!

Blauw, blauw ik hou van jou!
Marine is weer in! En wat ben ik daar verzot op. In elke winkel hangt wel een rek met blauw-witte jurkjes, truitjes en broeken, compleet met gouden manchetknopen en zwierige sjaaltjes. Om van te smullen zo leuk! Mijn selectie:

Lief, zacht en gedrapeerd!
Ik ben dol op zachte, lieve kleuren. Zandkleurig, grijs, roze, wit! En allemaal lekker fleurig. Deze mode doet me denken aan een avondwandeling op het strand. Heerlijk!

Wat zijn jouw favoriete trends van dit voorjaar??

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

4 comments

  1. Heb je die pagina’s zelf gemaakt?? supergoed! ik was ook echt zo blij met die nieuwe h&m catalogus! ik vind de marinelook echt onwijs leuk. Esprit heeft ook allemaal leuke marine dingen. o.a. die streepjestruien die 15 jaar geleden hip waren… dat zalmroze vind ik ook erg fijn (maar dat staat bij mij alleen als ik heel bruin ben) en volgens mij is taupe (schrijf je dat zo??) ook echt een modekleur nu. ik vraag me af wat de schoenentrend wordt. sleehak nog steeds? en peeptoe? weet je wat ik ook veel zie? dierenprints! ik heb laatst een shirt met zebraprint gekocht en ik zag superleuke flatjes met tijgerprint bij h&m. Beetje Rachel Hazes… maar ach… moet kunnen af en toe. oooooooh ik wil shoppen maar heb geen geld en geen tijd……. 🙂
    ps nederlandse dr phil?? is dat ooit uitgezonden?

  2. @Elsbeth Nee dat is niet uitgezonden (gelukkig hahaha). Heb die pagina’s idd zelf gemaakt dit weekend, met behulp van Photoshop. Ik ben zelf niet zo’n fan van die dierenprints.. Voor mij iets te Rachel Hazes :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>