Writeaholic.nl

Coupletje, refreintje…

De gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan. En dit jaar gaat de campagnevoering iets anders in zijn werk. Politieke partijen hebben namelijk massaal de sociale media ontdekt! Vlak voor de verkiezingen overspoelen zij Youtube met de meest bizarre filmpjes. Na het ultrablije “Jij, Ik, Wij!” van de SP komt ook de VVD in Groningen met een ultrafout verkiezingslied, gezongen door hockeymeisje pur sang Sabrine Koebrugge. Zin om even heel hard te lachen om politiek Nederland? Bekijk dan vooral even deze ‘videoclips’…

SP: Jij, ik, wij!

VVD Groningen: Sabrine Koebrugge – Goud voor mekaar

Meer vrouwen in de gemeenteraad! Deze is echt heel erg… (met dank aan Arvid)

En dan nog eentje die (in het licht van de voorgaande clips) eigenlijk best wel meevalt.
D66: Asman! – Neem de wind

Nogsteeds niet uitgelachen? Bekijk dan dit campagnefilmpje van het CDA. En let vooral op de mooie reclame…!

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

9 comments

  1. hahaha het is echt zoooooo sneu allemaal. Ik had op mn eigen site eerst een iets ‘harder’ stukje over sabine koebrugge willen zetten. Maar ben bang voor koormeisjes dus uit angst voor haatmail etc heb ik t iets afgezwakt :). die Madness imitatie van de SP is echt zo slecht… kga vanavond naar een 80s feestje en had nog kledinginspiratie nodig dus bedankt agnes!

  2. Zuur in het kwadraat!
    Maar je hebt me wel aan een super onderwerp geholpen voor een opdracht op school, top dat ik je filmpjes kan scoopen!!!!
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>