Writeaholic.nl

Van links naar rechts en nog een keer…

Dat onze Sven een cruciale fout maakte tijdens de 10 kilometer, zal je vast niet ontgaan zijn. Dankzij een communicatiefout tussen Sven en zijn coach wisselde hij plots van baan en eindigde zijn gouden rit in een dramatische deceptie. Toch heeft onze Friese schaatskoning ook iets heel bijzonders bereikt. Als (misschien wel eerste) Nederlander schopte hij het tot Trending Topic op Twitter. Het anders zo succesvolle duo maakt trouwens niet alleen Twitter onveilig. Via diverse websites en social media werden gisterenavond al spottende grapjes de wereld in geholpen. Mopjes als: “Moet Kemkers nu ook van baan wisselen?” en “Misschien kunnen ze hem bij de NS nog wel gebruiken!” passeerden de revue.

Niet alleen de woordgrapjes vinden gretig aftrek, creatieve geesten shoppen er lustig op los en dat geeft een aantal hilarische plaatjes. Hieronder een selectie van de beste beeldgrapjes op een rij. En mocht je dan nogsteeds niet genoeg hebben van de hele situatie: er is ook een waar Kramer vs. Kemkers -Lied te vinden op Dumpert. Ach ja, we kunnen er maar beter om lachen…

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

8 comments

  1. ahhhh, het is echt heel erg zielig voor Kramer. Maar het levert in ieder geval weer veel grappen en grollen op. Wie zijn toch die mensen die dat soort plaatsjes verzinnen en maken (en daar dus tijd voor hebben…)?!

  2. Tja de een zijn dood is de ander zijn …. leedvermaak?!?!

    Zitten weer hele originele en grappige plaatjes tussen, fijn dat er mensen zijn die hun tijd willen besteden aan ons vermaak!

  3. Het meest zielige vond ik de Essent reclame direct na de uitzending. “jammer Sven”. Er stonden natuurlijk twee (misschien wel drie) filmpjes klaar. Maar deze uitspraak had geen betrekking op dat wat net gebeurd was. Dan sla je de plak helemaal mis in dit geval. TV reclame is dus wel een beetje te sturen, maar nog niet op de juiste manier.

    Het is wel duidelijk dat emotie en creativiteit samen heel sterk zijn.

  4. @Gert Jan, ik hoorde het ja, heb de reclame zelf niet gezien (toen lag ik inmiddels te pitten). Ik vind het persoonlijk wel een mooie zet van Essent. Ze proberen interactief te zijn met hun commercial, in te spelen op de actualiteit. Een goed initiatief vind ik. Maar reclame kan natuurlijk nooit real-time worden. En op zoiets hadden ze ook nooit kunnen inspelen, want wie had dit nou verwacht!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>