Writeaholic.nl

Jaaroverzicht 2009

Zoals dat inmiddels gebruikelijk is in weblogland, sluit ook ik 2009 af met een jaaroverzicht.  Een dagje of twee te laat, maar hey, ik had het gewoon te druk met feesten! Een beter excuus is er niet…

Januari
In januari genoot ik samen met Sander van de eerste sneeuwvlokken van het jaar, stond ik voor de allereerste keer in mijn leven op het ijs (met schaatsen!) en raakte ook ik volledig in de ban van de Albert Heijn voetbalplaatjes. Ik was dolblij toen ik eindelijk Danny Koevermans had!

Februari
Minstens net zo blij was ik in februari toen ik hem in levende lijve ontmoette. Lekker gewoon was-ie. En dat mag ik wel. In Februari stortte ik me natuurlijk ook weer vol overgave in het carnavalsgedruis. Samen met mijn zusje vierde ik het kindercarnaval in Sittard en samen met Sander (en vele vrienden) ging ik een weekend later in Dutch Style los in Heerlen. In februari begon ik daarnaast aan mijn eerste echte baan als communicatie coach bij E.ON!

Maart, April & Mei
In Maart ontdekte ik Twitter. Verder gebeurde er bar weinig. Maar in april des te meer! 2 april hoorde ik namelijk dat ik eindelijk was ingeloot voor een appartementje! Na een hoop schuur- en schilderwerk (en tig bezoekjes aan de IKEA) was ’t dan eindelijk zo ver. Half Mei trok ik in mijn eerste eigen appartement, alwaar ik inmiddels alweer bijna 8 maanden zeer gelukkig woon.

Juni en Juli
In de maanden Juni en Juli ontdekte ik het quizzen. Dankzij het wekelijkse quizzen bij Cafe Playerz ontstond een hechte groep vrienden, die ik voor geen goud meer kwijt zou willen. In juli ging ik met Sander een heerlijk nachtje weg naar Scheveningen, waar we genoten van het herfstachtige weer en vermaak en lekker eten bij Crazy Piano’s.

Augustus
In Augustus vertrokken Sander en ik voor een ontspannen weekje weg naar het Belgische Blankenberge, gewapend met de caravan en onze fietsen. We bezochten onder andere het mooie Brugge en genoten van elkaar op het Belgische strand. Inmiddels fan van Belgie, bezocht ik in Augustus ook het bruisende Brussel met Robert.

September, Oktober en November
In September werd mijn geliefde paarse oma fiets op klaarlichte dag gejat bij de Albert Heijn, terwijl ik slechts 10 minuten binnen was geweest. In Oktober twijfelde ik even of ik wel moest blijven bloggen, maar gelukkig besloot ik al gauw dat webloggen toch echt wel mijn ‘ding’ is. In November waren Sander en ik alweer 2 jaar bij elkaar en gingen we een nachtje naar Zandvoort om dat te vieren. We sloten November feestelijk af met een Sinterklaasspel, compleet met echte Sinterklaas.

December
En toen was het December. De geweldigste maand van het jaar. Natuurlijk begon December met mijn 24ste verjaardag.  Daarop volgde een nieuwe tijdelijke URL en lay, die uitdrukking gaven aan mijn kerstverslaving. Ik startte een verzameling kerstboomfoto’s en sneeuwfoto’s. Kerst vierde ik met familie (zoals dat hoort) en Oud & Nieuw met een Oud & Nieuw Galaquizfeestje in mijn mooie appartementje. We sloten 2009 knallend af met een supergezellige quiz, mooie foto’s, (te) veel glazen champagne, (te) weinig oliebollen en prachtig vuurwerk.

2009 was een geweldig jaar. Ik heb hechte vriendschappen gesloten, van mijn relatie met Sander genoten en geweldige dingen meegemaakt. Maar als ik 1 ding zeker weet, dan is het wel dat 2010 het afgelopen jaar zeker gaat overtreffen! Happy 2010!

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

10 comments

  1. Hee Sassie,

    Wat een heerlijk stuk weer! Ik hoop dat 2010 inderdaad zo’n geweldig jaar gaat worden als je verwacht!

    Ik vind het fijn dat ik jou als collega heb leren kennen afgelopen jaar! Wat hebben we gelachen, gemopperd en geweldige vragen bedacht om onze collega’s rode oren van te laten krijgen. Hoewel we beiden niet meer bij E.on werken moet ik nog vaak aan je denken, zeker als ik weer eens een mail krijg van die ene collega.. je weet wel 😉

    We moeten echt snel eens afspreken!

    Liefs, Marielle

  2. Altijd heerlijk he, zo’n jaaroverzicht maken. Ik doe het ieder jaar in mijn dagboek. Hoe duf een jaar soms ook lijkt te zijn, met zo’n overzicht haal je toch alle mooie momenten even bij elkaar en blijkt het allemaal zo slecht nog niet! Maar die van jou ziet er zeker top uit! Wens je hetzelfde voor 2010! (Beetje laat ook…)

    xxx Tijne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>