Writeaholic.nl

Fietsie Foetsie, alles Foetsie!

Fietsie foetsie, alles Foetsie! En helaas, dat los je niet op met een of ander online telefoonboek…

Drie (lange, zware) weken geleden werd mijn fiets gejoept. Voor de Appie Heijn, op klaarlichte dag, nota bene. Na weken praktisch opgesloten te hebben gezeten in mijn appartementje (hopend dat er ineens een fiets voor mijn deur zou staan), heb ik vandaag  toch maar (met dank aan mijn ouders) een brand new ride gekocht.

805072 (1)Foto: Fijne Nieuwe Fiets

En ja, lach me maar uit, stiekem ben ik best wel een beetje fier op mijn fiets. Behalve dat ie natuurlijk ontzettend hip is (oranje met wit en tekst enzo), ben ik hypergelukkig dat ik mijn mobiliteit weer terug heb.

Nou hoef ik me niet meer vreselijk druk te maken als ik op zondagochtend op het station sta en er achter kom dat er gewoon geen bussen(!!) naar de meubelboulevard rijden op (koop)zondag. Ik hoef geen kwartier meer te lopen naar de supermarkt -en een kwartier terug met superzware tassen-, geen tien minuten naar de dichtsbijzijnde bushalte te slenteren, en -niet te vergeten- ik kan gewoon weer op stap in het weekend!

Sassie blij :-)!

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

9 comments

  1. Die is van de HEMA toch?
    Mijn fiets is al twee maanden geleden overleden (laat ik het zo zeggen: het is niet meer veilig om op het ding te fietsen) en ik moet nog steeds een nieuwe fiets kopen maar ik heb geen geld. Voel me echt een beetje arm zonder fiets 🙁 Gelukkig is mn werk en het station op loopafstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>