Writeaholic.nl

Think happy, think positive

Kom maar op met die dwangbuis. Ik denk echt dat ik gek word. Vandaag zouden al mijn klusproblemen worden opgelost. Maar niets blijkt minder waar..

spsmlmurphy-s-law-postersHet toilet zou 10cm naar achteren worden geplaatst, zodat ook niet-liliputters er rustig hun behoefte op kunnen doen. Vandaag zou de keuken worden geplaatst. Vandaag zou het gebroken glas binnen worden vervangen. En vandaag zou mijn radiator (die nu op een blokje hout rust) in de beugels gehangen worden. Maar vooralsnog lijkt het erop dat alleen dat laatste zoals gepland gaat lukken.

De wet van Murphy heeft me eindelijk(?) weten te vinden. De keuken bleek niet de kleur te hebben die ik in gedachten had. In plaats van het roomwit dat ik had uitgezocht, heb ik rozewit gekregen. En uiteraard is dat mijn fout, en niet die van de woningbouwvereniging. Bovendien zijn de bovenkastjes te hoog, er zit een gasbuis in de weg. Op dit moment zijn twee loodgieters hard aan het discussieren over of en hoe die buis verplaatst kan worden. En ohja, alsof dat nog niet genoeg is, diezelfde gasbuis loopt ook gedeeltelijk door de muur. Dus de keukenkastjes ophangen wordt ook nog een ingewikkeld (en gevaarlijk) klusje.

Dan het toilet. Dat kan misschien 2 cm naar achteren, maar niet meer. En zeker niet de beloofde 10 cm. Waardoor ik dus nogsteeds met mijn knietjes in de nek moet poepen ehh toiletteren. En de glasman, die had niet het juiste glas bij zich. Dus daar zit ik dan. Met mn rode muur die vreselijk vloekt bij het jasmijnroze van mijn kastdeurtjes. En met een wild golvende gasbuis over mijn muur. En met een toilet waar ik niet op kan zitten.

*Think happy thoughts, think happy thoughts, think positive..*

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

8 comments

  1. Om het je met Adam Sandler voor te kauwen: “Just another something that… COULD’VE BEEN BROUGHT TO MY ATTENTION YESTERDAY!”

    Even doorhappen, en dan heb je je paleisje klaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>