Writeaholic.nl

Luie zondag?

Ik zit achter mijn bureau, te msnen. Wat rond te surfen. Ik loop onrustig door mijn kamer, zo nu en dan een rondzwervend truitje oprapend en een opgefrommeld zakdoekje in de prullenbak werpend. Poetsontwijkend gedrag. Een uur geleden heb ik een boek uitgelezen. Een boek dat eigenlijk helemaal niet spannend of boeiend was, dat ik eigenlijk best makkelijk weg kon leggen, maar dat heb ik natuurlijk niet gedaan. En nu? Nu zit ik een beetje te niksen eigenlijk. Een beetje veel. Je zou kunnen zeggen: daar is het zondag voor. Maar dat ben ik toch niet helemaal met je eens..

Gisteren moest ik namelijk eigenlijk gaan sporten, naar de zonnebank, de was doen, strijken, naar de markt en mijn kamer poetsen. Uiteindelijk heb ik de hele dag in bed zitten lezen en tv kijken. Zitten niksen dus. Ik kon het nog net voor elkaar krijgen om te douchen en mijn benen te scheren. En natuurlijk de hele nacht lang in mijn nieuwe truitje de stad onveilig te maken.

En ja, toen was het zondag. Vandaag moest ik dus eigenlijk nog gaan sporten, mijn kamer poetsen, naar de markt gaan (maar die is er niet op zondag), de was doen, strijken en on top of that ook nog mijn huiswerk maken. Afijn, je raadt het al. Het is zondagmiddag, bijna vier uur en ik zit nogsteeds te niksen. Luie donder dat ik ben. Kan iemand me even een spreekwoordelijke schop onder mijn kont geven? Een harde graag, ik heb het nodig…

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>