Writeaholic.nl

I’ll be back!

Ik weet het, *schaam schaam*, voor een ‘self proclamed writaholic’ ben ik toch verdomde stil de laatste tijd. Weinig logjes, weinig nieuwe foto’s, weinig van alles. Niet dat ik niets te melden heb, integendeel. Het is alleen teveel drama. Geldproblemen, gezondheidsproblemen, issues op het werk, strubbelingen in een nieuw schooljaar, kortom: even niet zo veel moois aan de horizon. Maar heb geduld, na regen komt zonneschijn en binnekort zit ik vast weer boordevol positieve inspiratie en energie om als vanouds aan het bloggen te slaan. Don’t hold your breath, but I’ll defenitely be back!

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>