Writeaholic.nl

Vamos a Torremolinos!

Ik ben voorgebruind, m’n koffer is gepakt, mijn bikilijn is gewaxt (au!), de lenzenvloeistoffen en medicijnen zitten ‘veilig’ in mijn doorzichtig witte plastic zak en m’n reiskloffie ligt al klaar over de stoel. Vanavond, rond 11 uur, vertrek ik met vriendlief naar Schiphol om vannacht om kwart over vijf eindelijk naar Malaga te vliegen voor 8 heerlijke daagjes Torremolinos! Zo nog maar even proberen een middagdutje te doen, want een nacht overslaan is eigenlijk helemaal niet aan mij besteed. Zeker omdat we bij aankomst natuurlijk onze kamer nog niet inkunnen… Por este momento solo digo a vosotros: adios y hasta la semana proxima!!

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

4 comments

  1. Thankful our “Some Brett Favre Stuff” quote/headline for South View’s win over Cape Fear ran a week before Sextgate. Gulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>