Writeaholic.nl

10 reasons why racing is better than sex

Met mijn hoofd op zijn schouders vertel ik hem hoe heerlijk ik het gisterenmiddag vond. Zomaar, midden op de dag. Passioneel, niet te kort niet te lang. Een ontlading, nadat we elkaar zo lang niet gezien hadden. ‘Het was bijna perfect schatje, weet je nog?’ Hij knikt afwezig, kust me en vraagt zich ondertussen af waarom we het niet over de seks van straks hebben…

Maar vraag ik hem naar de finale van Wimbledon -“Weet je nog, hoe Nadal Federer versloeg in de finale? Vijf lange sets, ze waren zo aan elkaar gewaagd?”- dan praat hij honderduit. Als ik hem vraag wie de tweede etappe van de tour heeft gewonnen, dan krijg ik een gedetailleerd verslag. En wanneer ik begin over de Grand Prix van Engeland, hoe de regen er een fantastisch spectaculaire race van maakte, dan begint hij te stralen en reageert hij geanimeerd.

Fascinerend, hoe drie sportevenementen beter in het geheugen van de man blijven hangen, dan de intimiteit met zijn vriendin eerder diezelfde dag. Fascinerender nog, dat hij de details van Federers tennisspel perfect kan beschrijven, maar die van ons liefdesspel allang weer is vergeten. Maar het meest fascinerend is toch wel dat mannen wat intimiteit betreft nooit denken aan dat wat geweest is, maar altijd en overal bezig zijn met dat wat komen gaat. Soms, maar al te letterlijk…

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>