Writeaholic.nl

Baby, I’m bored..

Als je elke dag van de afgelopen week braaf aan school hebt gewerkt, je kamer hebt opgeruimd en elke avond leuke dingen gedaan hebt, omdat je lief elke dag keihard aan het studeren was, dan heb je op zaterdag een probleem. Want wat doe je op een lege weekenddag als de boodschappen al gedaan zijn, als het huis al gepoetst is, als je gisteren al gesport hebt en je huiswerk al eeuwenlang klaar is?

Om te zorgen dat je niet vervalt in ‘shoptherapie’ (werkt uitstekend tegen verveling), ga je vermoedelijk nog maar eens stofzuigen, nog maar eens sporten en wat dingen doen die eigenlijk nog lang niet hoeven, maar wel echt moeten. Twaalf uren van verveling in het verschiet en ik heb er bar weinig zin in. Maar gelukkig is er helder licht aan het einde van de donkere tunnel. Vuurwerk zelfs. Want om elf uur, stipt hoop ik, staat hij op de stoep om me te kussen, me in mijn oor te fluisteren dat hij me gemist heeft en me niet meer te los te laten voor het ochtend wordt…

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

6 comments

  1. ehm…
    boek lezen
    webloggen
    alvast koken
    met vriendinnen wat gaan drinken/eten in de stad ofzo
    lekker chillen op bed
    eens uitgebreid in bad gaan
    meidenfilms kijken
    en vast nog veel meer opties om de dag door te komen

  2. Goeie suggesties Peet, ik loop ze even na

    – Boek lezen: goed idee
    – Webloggen: al gedaan
    – Alvast koken: staat al klaar
    – Vriendinnen: die werken op zaterdag
    – Chillen op bed? Dat doe ik liever vanavond 😉
    – Uitgebreid in bad? Heb geen bad
    – Meidenfilm kijken. Geen dvd speler en geen films, downloaden gaat niet zo rap hier en er is geen drol op tv..

    Maarrrrrr, je hebt me wel geinspireerd 😉 Heb gesport, de afwas gedaan, mijn kast geordend en dalijk ga ik een maskertje doen, lekker scrubben, benen scheren en op de bank zitten met een kop thee en de nieuwe cosmo.. Mmm 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>