Writeaholic.nl

VAKANTIEWERK!

Hallooo luitjes,

Ik heb al lang niets meer laten horen..
Effe n update!
Ik heb sinds deze week een super geweldig (luizen)baantje dat
ook nog eens goed betaald. Ik bedoel maar, wie wil er nou niet
betaald msn-en. :):P k werk in Weert, bij een Call Center en moet
telefoontjes van mensen uit Zeeland beantwoorden. 🙂
En behalve dat het een superbaan is heb ik ook nog
FANTASTISCHE (slijm slijm) collega’s!!!

Komt allen hier werken zou ik zeggen 😛

Doeiiiiiii!

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Locatie: Eindhoven
Datum: 7 augustus
Duur: hele dag
Vrij: nog 2 plekken

TRAINING
‘Bloggen voor je bedrijf’
Datum: 18 september
Locatie: Eindhoven
Duur: hele dag
Vrij: VOL!!

Meer informatie >>