Writeaholic.nl

Rose

Hallo hallo,

Ik krijg van jan en alleman rekeningen van de oogarts en de opticien. Mijn rose site zou te fel om naar te kijken zijn.
Wat nu?? Welk mooi opvallend kleurtje moet ik dan gebruiken?
Als ik het goed heb is groen de kleur van deze lente/zomer.
Is dat dan beter??? Any ID’s??

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze verzorgt workshops & cursussen en coacht ondernemers één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt ze daarnaast inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

ZAKELIJK BLOGGEN

Datum: 20 maart 2020
Locatie:
Strijp-S Eindhoven
Status: nog 6 plekken


Meer informatie >>

Mijn laatste blogs