Writeaholic.nl

Even een try-out!

Ken je die wazige borden langs de weg van Spongebob
waar je een foto van jezelf van kunt maken??? Juist ja…
Ik was zo [[popup:sasenspongebob.jpg:gek::1:inline]] !!

Oh enneuh vanavond ga ik naar de [[popup:monalisa.jpg:film::1:inline]]!
Arvid trakteert :-)!!

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze geeft workshops & trainingen en coacht experts één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt Saskia inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

WEBINARS

WEBINAR
Onderwerp:
Zakelijk Bloggen
Datum: 3 april
Tijdstip: 10.00 uur

Meer informatie >>

Mijn laatste blogs

Webinar

Kick-start 'Zakelijk Bloggen' op 3 april om 10:00 uur

Doe je mee?