Writeaholic.nl

Even een try-out!

Ken je die wazige borden langs de weg van Spongebob
waar je een foto van jezelf van kunt maken??? Juist ja…
Ik was zo [[popup:sasenspongebob.jpg:gek::1:inline]] !!

Oh enneuh vanavond ga ik naar de [[popup:monalisa.jpg:film::1:inline]]!
Arvid trakteert :-)!!

Saskia de Laat
Saskia de Laat is blogtrainer & content coach voor ondernemers, experts en bedrijven. Ze verzorgt workshops & cursussen en coacht ondernemers één-op-één. Als tekstschrijver verzorgt ze daarnaast inhoudelijke blogartikelen, klantcases en whitepapers.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Saskia!

Blogtrainer & contentcoach. Ik geef workshops, trainingen & advies op het gebied van zakelijk bloggen en contentmarketing. Ook schrijf ik inhoudelijke teksten zoals blogs, whitepapers en klantcases. Koffie drinken? Neem even contact met me op!
Workshop Agenda

ZAKELIJK BLOGGEN

Datum: 20 maart 2020
Locatie:
Strijp-S Eindhoven
Status: nog 6 plekken


Meer informatie >>

Mijn laatste blogs