Writeaholic.nl

Workshop ‘Whitepaper Schrijven’

Een whitepaper is een ijzersterk leadgeneratiemiddel. Je deelt jouw kennis en ervaring met (potentiële) klanten in ruil voor hun contactgegevens. Jij helpt mensen met jouw antwoorden op hun belangrijkste vragen en claimt thought leadership binnen je vakgebied. Maar hoe schrijf je een goed whitepaper? In deze workshop leer je het!

Wat leer je in deze workshop?

Staat ‘inbound marketing’ of ‘marketing automation’ hoog op de agenda voor jouw organisatie? Dan is het erg fijn als je een goede whitepaper kunt schrijven. En het mooie is: daar hoef je geen ervaren schrijver voor te zijn! Belangrijk is dat je je goed inleeft in de lezer, praktische tips geeft en je verhaal naar de lezer toeschrijft. Ook mag een whitepaper absoluut geen reclamefolder zijn.

Tijdens de ‘Workshop Whitepaper Schrijven’ beantwoorden we o.a. de volgende vragen:

  • Wat is een whitepaper nou eigenlijk en waar moet het aan voldoen?
  • Hoe vertaal je saaie of wetenschappelijke informatie naar een interessant verhaal?
  • Welke stijlvormen kun je gebruiken om je tekst spannender te maken?
  • Hoe bouw je je whitepaper op?
  • Hoe zet je voorbeelden, cases, quotes en interviews in om je whitepaper te versterken?
  • Hoe verzin je een goede titel voor je whitepaper?
  • Hoe maak je een schrijfplan voor je whitepaper?
  • Hoe zet je je blog en social media in om je whitepaper te promoten?

[button link=”http://www.writeaholic.nl/contact/” size=”medium” target=”_blank or _self” icon=”arrow-right” color=”alternative-1″ lightbox=”false”]Ik wil meer weten![/button]

Voor wie is de Workshop Whitepaper Schrijven?

Deze workshop is echt iets voor jou als je – voor je eigen bedrijf of voor de organisatie waar je werkt – kennis, ervaring en expertise wil gaan delen. Het is handig als je enige schrijfervaring hebt, maar het hoeft niet. Aan het eind van deze workshop heb je een schrijfplan dat de basis zal vormen voor je eerste whitepaper.

[testimonial author=”Arjanne Hoogerman, onderwijskundige bij Uitgeverij Malmberg”]Wij kijken terug op een zeer geslaagde workshop. Voor ons heeft het zeker aan de verwachting voldaan, de mix tussen praktijk en achtergrond was perfect. We waren zeer content met de voor ons herkenbare voorbeelden die aan bod kwamen tijdens de training.[/testimonial]

Wat kost het?

De workshop ‘Whitepapers Schrijven’ duurt één dagdeel. Deze workshop is mogelijk vanaf €999,- bij maximaal 8 deelnemers. Extra optie: persoonlijke en inhoudelijke feedback op de whitepapers van alle deelnemers, een aantal weken na de workshop. Dat kost €149,- per deelnemer. Prijzen zijn exclusief BTW.

Meer weten over deze training?

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met Saskia de Laat via saskia@writeaholic.nl of via het contactformulier.

[button link=”http://www.writeaholic.nl/contact/” size=”medium” target=”_blank or _self” icon=”arrow-right” color=”alternative-1″ lightbox=”false”]Vraag direct meer informatie aan[/button]

Lees ook mijn blogs over whitepapers