Writeaholic.nl

Cadmes is een reseller van diverse softwarepakketten, waaronder het bekende SOLIDWORKS en SOLIDWORKS Electrical. Het bedrijf is expert in het leveren van toptechnologie voor bedrijven in de maakindustrie, zoals organisaties die machines of grote zeeschepen bouwen.

Een whitepaper over elektrotechnisch 3D-ontwerp

Om de mogelijkheden en voordelen van SOLIDWORKS Electrical onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten, mocht ik een inhoudelijk whitepaper over Elektrotechnisch Ontwerp schrijven. Centraal staan de integratie van mechanisch en elektrotechnisch 3D-ontwerp en de voordelen die dat oplevert.

Technische onderwerpen begrijpelijk maken

Voor het schrijven van dit document kwam Cadmes bij mij terecht. Ik geef eerlijk toe; ik wist vooraf helemaal niets van dit onderwerp af en dat was best spannend. Maar technische onderwerpen boeien me steeds opnieuw. Complexe technische inhoud begrijpelijk maken voor de gemiddelde lezer, is bovendien een mooie uitdaging die ik graag aan ga.

Ook het praten met technische experts over hun specialisme vind ik erg leuk om te doen. Na een kort telefonisch interview en een diepte-interview op locatie met dé elektrotechnisch specialist van Cadmes, schreef ik een 20 pagina’s tellend whitepaper. De paper wordt nu gebruikt door de Cadmes in een marketing automation campagne. Benieuwd naar deze whitepaper? Stuur me even een mailtje en ik zorg dat je hem ontvangt!

Cadmes over de samenwerking

“Saskia stond voor een ‘tough job’ met de opdracht een whitepaper te schrijven over een technisch vrij complex onderwerp. Ze is hierin zeer goed geslaagd! Haar professionele, gestructureerde aanpak en doorzettingsvermogen om er wat moois van te maken, hebben tot een mooi resultaat geleid. Saskia schrijft op een prettige, vlot leesbare manier. Dat heeft een – in potentie – zeer complexe whitepaper tot een prettig leesbaar document gemaakt.”
Marieke Penning de Vries, manager marketing & communicatie bij Cadmes