Writeaholic.nl

Een workshop Zakelijk Bloggen geven, is zo leuk om te doen! Begin 2018 mocht ik twee sessies van één dagdeel geven bij de Rabobank in Bladel aan twee groepen van ongeveer 15 personen. De deelnemers aan de workshops hadden uiteenlopende functies (van medewerker marketing tot financieel adviseur). Ze waren werkzaam bij diverse banken, waaronder Rabobank De Kempen, Eindhoven/Veldhoven en Helmond.

Een goede blog is nooit commercieel

In de workshop Zakelijk Bloggen leerden de deelnemers o.a. dat een goede zakelijke blog inhoudelijk nooit commercieel mag zijn, maar lezer altijd iets leert, ergens mee helpt en/of inspireert. Ook ontdekten ze wat hun persoonlijke niche is en leerden ze stap voor stap een krachtige, inhoudelijke blog opbouwen. De bankmedewerkers gingen aan de slag met diverse schrijfoefeningen én met het maken van een schrijfplan voor hun eerste zakelijke blogartikel.

Wat vondt Rabobank de Kempen van de workshop?

“Saskia spreekt uit eigen ervaring. En dat merk je! Ze geeft ook lekker veel praktische tips. Ze voelt goed aan wanneer ze even wat langer stil moet staan bij een bepaald onderwerp. Saskia heeft me erg geïnspireerd!”
Josine Kaptheyns, Marketing & Communcatie bij Rabobank de Kempen

Hieronder vind je nog een reactie die één van de deelnemers op LinkedIn plaatste na afloop van de workshop.