Writeaholic.nl

Blogworkshop ‘Vind je niche’

Wil je voor jouw organisatie een blog beginnen, maar weet je niet waarover je moet schrijven? Ben je op zoek naar een niche, een blogthema, dat perfect bij jou of je bedrijf past? Wil je toetsen of je blogidee kans van slagen heeft of weet je niet goed hoe je het thema dat je voor ogen hebt in moet vullen? In deze drie uur durende workshop gaan we samen aan de slag!

Wat leer je in deze workshop?

De workshop bestaat uit twee delen. In het eerste deel (het eerste uur) van de workshop neem ik je mee in de theorie. We beantwoorden vragen als:

  • Wat is een niche?
  • Waar moet een goede niche aan voldoen?
  • Hoe vind je een niche die bij je past?
  • Hoe helpt een contentstrategie je bij het invullen van je niche?
  • En: hoe toets je of je niche kans van slagen heeft?

In het tweede deel van de workshop gaan we samen aan de slag. Met de opdrachten in het werkboek ‘Op zoek naar je niche’ ga je zelf jouw niche uitwerken. Je maakt ook de eerste stappen bij het invullen van de contentstrategie voor jouw nicheblog.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een goed thema voor een blog. Vooral zelfstandige ondernemers, tekstschrijvers, communicatiemedewerkers, marketeers en beginnende bloggers hebben er wat aan!

Wat kost het?

Deze drie uur durende workshop kost €995,- exclusief BTW voor een groep van maximaal 8 deelnemers. Bij deze prijs is de eventuele huur van ruimte en materiaal niet inbegrepen.

Meer weten?

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met Saskia de Laat via saskia@writeaholic.nl of via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *