fbpx
Meer weten? Stuur me een mailtje via saskia@writeaholic.nl.

Infomedics.

Whitepaper & business case

Omschrijving project

Infomedics helpt zorgaanbieders door niet-zorginhoudelijke activiteiten (zoals facturering en declaratieprocessen) uit handen te nemen. De wereld van o.a. de langdurige zorg en GGZ is op dat vlak behoorlijk veranderd de afgelopen jaren, met name door een aantal wetswijzigingen en bezuinigingen.

Zorgaanbieders worstelen met declaratie en facturatie

Veel zorgaanbieders worstelen op dit moment met het inrichten van hun financiële en administratieve organisatie. En dat is ook niet zo gek, het proces van declaratie en inning is immers zeer complex geworden. De grootste uitdaging voor bestuurders en financieel-bedrijfskundige uitvoerders zit ‘m in het zeker stellen van de juistheid, volledigheid en tijdigheid van declaraties.

Infomedics weet waarom het bouwen aan een gezonde financiële zorgorganisatie zo belangrijk is, waar de uitdagingen precies liggen en hoe zorginstellingen op een slimme en vooruitstrevende manier aan de slag kunnen. Het ontbrak de organisatie echter nog aan de juiste content om die kennis over te brengen op potentiële klanten.

Bekijk de Businesscase

Whitepaper in de Zorg

Met die vraag kwamen ze bij mij terecht. Ik schreef in nauwe samenwerking met de experts in de organisatie en marketingmanager Marco Dees een business case en whitepaper over het onderwerp. De whitepaper is met 24 pagina’s een behoorlijk document geworden. De vormgever heeft het daarom terecht omgedoopt tot ‘whitebook’ – een mooie letterlijke vertaling van het Nederlandse ‘witboek‘. En een passende titel als je het mij vraagt!

Bekijk de Whitepaper

Infomedics over de samenwerking

“Ik ben erg tevreden met de whitepaper, ik vind hem zeer goed geworden. Daarnaast was het een prettig proces. Het heeft ons scherper gemaakt en het heeft ertoe geleid dat we nu met een belangrijke groep op hetzelfde informatieniveau zitten en in dezelfde strategische richting denken.”
Marco Dees, Marketing Manager bij Infomedics

Details project

  • Klant Infomedics
  • Datum juni 19, 2017
  • Tags Tekst & Redactie, Whitepapers
Bekijk Project
Terug naar Boven