fbpx
Meer weten? Stuur me een mailtje via saskia@writeaholic.nl.

Stichting Opvoeden.

Conversatiestarters

Omschrijving project

Stichting Opvoeden, Bureau Jeugd & Media en Family Factory willen ouders en opvoeders meer laten nadenken over de rol van media en mediaopvoeding in hun gezin. Ook willen ze ouders en opvoeders stimuleren hierover in gesprek te gaan. Met hun eigen partner en kinderen, maar ook met familie, vrienden en andere ouders op de opvang of school.

Ouders & opvoeders ‘prikkelen’

Daarvoor is het project ‘Conversatiestarters‘ in het leven geroepen. Met diverse stellingen, vragen, weetjes, lees- en kijktips op social media zijn ouders en opvoeders via diverse kanalen een aantal maanden lang geprikkeld over diverse mediagerelateerde onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan loverboys, de invloed van vloggers, cyberpesten, social media, online seks en online privacy.

Mijn bijdrage

Voor dit project hielp ik Stichting Opvoeden en Bureau Jeugd & Media met het maken van een contentkalender, het redigeren van teksten voor op de website en het bedenken van diverse social media posts voor Twitter en Facebook.

De opdrachtgever over deze samenwerking

“Met Saskia haalden we niet alleen kennis over online communicatie binnen het project in huis. Maar ook iemand met een tomeloze energie, die vanuit een brede betrokkenheid meedacht en ons met kritische vragen wist te prikkelen en te inspireren. Ik vond de samenwerking heel fijn. Ze maakt heldere afspraken en levert kwaliteit.
Solange Jacobsen, projectleider (Bureau Jeugd & Media)

Details project

  • Klant Stichting Opvoeden
  • Datum februari 2, 2017
  • Tags Contentstrategie, Tekst & Redactie
Terug naar Boven