fbpx
Meer weten? Stuur me een mailtje via saskia@writeaholic.nl.

INEMCO.

Webteksten

Omschrijving project

Tussen alle blogs, businesscases, whitepapers en workshops Zakelijk Bloggen door, schrijf ik ook regelmatig webteksten voor B2B-bedrijven. Zo ook voor INEMCO Trading & Export.

Over INEMCO

INEMCO Trading & Export helpt Nederlandse bedrijven voet aan de grond krijgen in Frankrijk. Dat doet het bedrijf met een groot netwerk aan Franse partners. Ze gaan daarbij een stap verder dan een doorsnee exportadviesbureau. Je krijgt bij INEMCO niet alleen gedegen advies, ze begeleiden je ook graag bij de uitvoering van de strategie.

In 2017 zag INEMCO, kort voor INterim Export Management COnsultancy, het daglicht. INEMCO is opgericht door Rico den Ouden, een gedreven ondernemer met jarenlange ervaring in het opzetten van een handelsrelatie met Franse ondernemingen. Als regelrechte francofiel zit Rico het samenwerken met Franse bedrijven in het bloed.

INEMCO over de samenwerking

“De samenwerking met Saskia als tekstschrijver voor mijn nieuwe website heb ik als super ervaren. Saskia is een fijne open en pragmatische persoonlijkheid die de juiste vragen stelt en daarmee stap voor stap in het verhaal van mijn bedrijf en van mij als ondernemer is gekropen.

Ze heeft me laten nadenken en laten graven naar de kern en de bron van de passie voor het werk dat ik met mijn bedrijf mag doen. Haar grote toegevoegde waarde is dan dat ze daarmee teksten op heeft gesteld en zich heeft verplaatst in de lezer. Het zal wat mij betreft zeker niet de laatste opdracht zijn die ik door Saskia uit laat voeren!”

Rico den Ouden, eigenaar INEMCO

Details project

  • Klant INEMCO
  • Datum juni 8, 2018
  • Tags Tekst & Redactie
Bekijk Project

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Boven