fbpx
Meer weten? Stuur me een mailtje via saskia@writeaholic.nl.

Grip op uw financiën.

Whitepaper

Omschrijving project

Infomedics werkt voor duizenden kleine en grote zorgpraktijken en -instellingen in Nederland. Ze nemen daarbij de facturering en het debiteurenbeheer voor de eerstelijns zorg (zoals tandartsen, fysiotherapeuten en orthodontisten) voor hun rekening.

GGZ & Langdurige Zorg

Voor de landurige zorg heeft Infomedics software ontwikkeld – het Columbus platform – waarmee het berichtenverkeer tussen instellingen en financiers efficiënt wordt afgehandeld. Voor die instellingen wordt het daardoor veel eenvoudiger om hun financiering professioneel te organiseren en te verantwoorden.

Grip op het financiële proces

En over dat laatste onderwerp, gaat dit tweede whitepaper dat ik voor Infomedics schreef. Weinig zorginstellingen in de GGZ en langdurige zorg hebben op dit moment actueel financieel inzicht. Ook het declaratieproces en debiteurenbeheer zijn lang niet altijd op orde. Wat zijn daar de oorzaken van? Welke problemen levert dit op? En – misschien nog wel belangrijker – wat is er nodig om deze processen wél op orde te krijgen?

Bekijk de Whitepaper

In dit whitepaper vindt de manager in de langdurige zorg antwoord op dit soort vragen. Ze lezen welke stappen je als GGZ-instelling kunt zetten om het IT-landschap en administratieve workflow zo in te richten, dat ze altijd juist kunnen declareren. En zodat ze op ieder moment real-time financieel inzicht hebben, uitval (niet betaalde declaraties) zo veel mogelijk kunnen voorkomen en tegelijkertijd voldoen aan de strenge regels van de AVG.

Details project

  • Klant Infomedics
  • Datum maart 8, 2018
  • Tags Tekst & Redactie, Whitepapers
Bekijk Project
Terug naar Boven