fbpx
Meer weten? Stuur me een mailtje via saskia@writeaholic.nl.

DeBroekriem.

Workshop Bloggen

Omschrijving project

DeBroekriem is hét platform voor werkzoekenden. In heel het land organiseert DeBroekriem workshops en evenementen voor mensen die ‘in between jobs’ zijn. In 2017 mocht ik twee maal een workshop ‘Bloggen voor werkzoekenden‘ geven aan tientallen enthousiastelingen.

Je kennis delen door te bloggen

De deelnemers leerden hoe nuttig het kan zijn om je persoonlijke kennis te delen door te bloggen. Stap voor stap gingen we aan de slag met het schrijven van een goed blogartikel. Onderwerpen voor je blogs bedenken, het verzinnen van goede titels, je verhaal mooi vormgeven en slim delen op social media; het kwam allemaal aan bod.

DeBroekriem over de workshop

“Saskia heeft als gastspreker de succesvolle workshop ‘Deel je kennis door te bloggen’ gegeven. Ze leerde de deelnemers hoe je het als beginnend blogger slim aanpakt. Saskia’s enthousiasme werkt erg aanstekelijk! De deelnemers kregen veel concrete tips waarmee ze thuis direct aan hun eigen blog konden beginnen.”
Gerdine Teerhuis, event manager bij DeBroekriem

Reacties van de deelnemers:

“De workshop was geweldig leuk en inspirerend. Ik bruis van de nieuwe ideeën. En wat geef je goed gestructureerde presentaties, boordevol tips, Saskia. Echt mijn complimenten.”
Franca Gribnau, deelnemer (via LinkedIn)

Details project

  • Klant DeBroekriem
  • Datum augustus 4, 2017
  • Tags Blogcoaching, Workshops
Bekijk Project
Terug naar Boven