fbpx
Meer weten? Stuur me een mailtje via saskia@writeaholic.nl.

De Rooy Slijpcentrum.

Webteksten

Omschrijving project

Webbureau Exitable heeft een prachtige nieuwe website ontwikkeld voor De Rooy Slijpcentrum & Precision in Nuenen. De Rooy is al 75 jaar dé slijpexpert, freesspecialist en toeleverancier voor de metaalindustrie. Exitable vroeg mij of ik de teksten voor de site wilde schrijven.

Een nieuwe wereld!

Na een bezoek aan het slijpcentrum en een uitgebreid interview met diverse knappe koppen in dit bijzondere familiebedrijf, ging ik aan de slag. Met teksten over vlakslijpen en rondslijpen. Ik dook onder in de wereld van slijpen en frezen en leerde nieuwe termen als ‘CNC-verspanen’ en ‘3D-coördinatenmeetmachine’.

Niets leuker dan me een nieuwe branche helemaal eigen maken. De Rooy was gelukkig meteen te spreken over de eerste opzet van de tekst. Na enkele kleine aanpassingen en een paar eigen toevoegingen waren de webteksten naar wens.

De Rooy over deze samenwerking

“Saskia heeft naar volle tevredenheid de teksten voor onze nieuwe website verzorgd! De oprechte interesse die ze bij haar opdracht in onze organisatie heeft getoond heeft hier zeker aan bij gedragen.

Ze heeft de eisen die Rooy had gesteld aan de nieuwe website op de juiste manier geïnterpreteerd. Het kernachtige, informatieve en tegelijkertijd laagdrempelige karakter van haar teksten past goed bij onze bedrijfscultuur en zal ook de gebruikers van onze website zeker aanspreken. We bedanken Saskia voor haar inzet!”

Bas van der Donck, Financieel Manager bij De Rooy

 

Details project

  • Klant De Rooy Slijpcentrum
  • Datum mei 17, 2016
  • Tags Tekst & Redactie
Bekijk Project

Gerelateerde Projecten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Boven