Meer weten? Mail me via saskia@writeaholic.nl.

Trouwgeheimen.nl.

Brainstorm & Blogcoaching

Omschrijving project

Madelon is met haar compagnon Olivier een trouwblog gestart; Trouwgeheimen.nl. Maar omdat de blog nog niet echt van de grond kwam, vroegen ze mij om hen te coachen. Ik hielp hen met een contentbrainstorm, waarin we zoveel mogelijk goede blogideeën verzamelden. Ook gingen we samen op zoek naar een geschikte structuur voor de blog.

Daarnaast heb ik Madelon – die het gros van de blogs schrijft – feedback gegeven op enkele van haar blogartikelen. We keken samen naar structuur en opbouw, spelling en inhoud. Madelon en Olivier, ik wens jullie heel veel succes met de blog en zal jullie – zeker nu ik zelf ga trouwen – ‘trouw’ blijven volgen!

Trouwgeheimen.nl over deze samenwerking

“Ik (Madelon) heb ervaring met bruiloften, en Olivier met het maken van websites. Wat we nog misten was kennis over het opzetten en runnen van een blog, hiervoor hebben we Saskia gevraagd. Samen met Saskia hebben we de opzet van onze blog bepaald, waarbij haar kennis en ervaring heel goed van pas kwamen.

Wij hadden zelf over bepaalde dingen twijfels (hoe het beste aan te pakken) en zij kon de knopen goed doorhakken met goede onderbouwingen. Ze heeft ons ook geleerd hoe we aan nieuwe artikelideeën kunnen komen en enkele van de reeds beschreven artikelen doorgelezen en hier feedback opgegeven. Dit was voor ons zeer nuttig, omdat op deze manier blogs schrijven voor ons nieuw was.

Wij vinden dat we een goede keuze hebben gemaakt met het inhuren van Saskia. Ze weet waar ze het over heeft!”

Madelon Vink, blogger en trouwfotograaf

Details project

  • Klant Trouwgeheimen.nl
  • Datum april 6, 2016
  • Tags Blogcoaching, Tekst & Redactie, Workshops
Bekijk Project

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Boven