fbpx
Meer weten? Stuur me een mailtje via saskia@writeaholic.nl.

Aviva Solutions.

Contentstrategie & blogs

Omschrijving project

Ik heb internetbureau Aviva Solutions, één van mijn vaste klanten, geholpen bij het opstellen van een thematische contentstrategie. Het doel van deze strategie? Online zichtbaarheid creëren en leads verzamelen door de kennis in de organisatie op een slimme manier naar buiten te brengen.

De blogstorm & contentkalender

Ook heb ik – in nauwe samenwerking met de klant – een effectieve contentbrainstorm georganiseerd. In twee ‘blogstormsessies’ zijn medewerkers van Aviva Solutions – van vormgevers tot developers en van sales experts tot projectmanagers – aan de slag gegaan met het bedenken van concrete onderwerpen voor de thema-artikelen op de site. Binnen een set door ons vastgestelde thema’s. Daarna hebben we alle ideeën besproken, keuzes gemaakt en is de verzamelde input verwerkt tot een contentkalender voor de komende maanden.

De organisatie helpen met kennis delen

En het leuke is: de komende maanden blijf ik de organisatie ondersteunen door het interviewen van medewerkers en het schrijven van kennisartikelen. Ook ga ik de experts in de organisatie helpen bij het zelf schrijven van hun artikelen. Dat gebeurt onder andere in de vorm van een kick-start, een gesprek via Skype of Google Hangout, waarna de expert en ik samen een schrijfplan opstellen voor het artikel. Daarna begeleid ik de medewerkers in de vorm van redactie en eindredactie.

Aviva Solutions over de samenwerking

“Met de artikelen voor onze website heeft Saskia laten zien dat ze haar vak verstaat. Ze weet de juiste tone-of-voice te pakken, levert haar werk snel op en gaat goed om met opgelegde tijdsdruk. Saskia’s kennis van online en contentmarketing zijn absoluut een toegevoegde waarde. Ze staat open voor kritiek en is zelf ook eerlijk in haar commentaar. Daarnaast is ze gewoon een leuk mens. Kortom, een plezierige samenwerking die we graag voortzetten.”
Marella van der Klauw, Marketing bij Aviva Solutions

Details project

  • Klant Aviva Solutions
  • Datum februari 15, 2016
  • Tags Blogcoaching, Contentstrategie, Tekst & Redactie, Workshops
Bekijk Project
Terug naar Boven