Meer weten? Mail me via saskia@writeaholic.nl.

Blitz Ontwerpt.

Webteksten

Omschrijving project

Liseth Blitz is grafisch vormgever en illustrator. Ze vroeg me om haar te helpen bij het schrijven van de teksten voor de nieuwe website van haar bedrijf Blitz Ontwerpt, die sinds een paar weken in de lucht is. Een deel van de teksten op de site heb ik geschreven voor haar, een ander deel heeft ze zelf gedaan.

Meestal schrijf ik webteksten voor sites van grotere bedrijven. Ik vond het ontzettend leuk om nu eens voor een ZZP’er te mogen werken en een hele persoonlijke site onder handen te kunnen nemen. Geen wij, maar ik. Geen afstand, maar puurheid en authenticiteit. Het was super om teksten te mogen schrijven die passen bij wie Liseth als mens en als ondernemer is. En bovendien vind ik de site ontzettend mooi geworden. Mijn complimenten, Liseth!

Blitz Ontwerpt over deze samenwerking

“Voor het eerst heb ik een tekst laten schrijven, voor mijn nieuwe website. Van tevoren wist ik niet hoe het zou werken als iemand vanuit ‘jouw persoon’ zou gaan schrijven. Saskia stelde in een interview de juiste vragen en wist zo in mijn stijl te schrijven, met duidelijke en persoonlijke teksten, waar ik zelf ook nog wat invloed op had. Een fijne samenwerking, met een fijne dame!”
Liseth Blitz, eigenaar van Blitz Ontwerpt

Details project

  • Klant Blitz Ontwerpt
  • Datum april 6, 2016
  • Tags Tekst & Redactie
Bekijk Project
Terug naar Boven